Collagen Pro Active: Το must have της βαλίτσας των διακοπών!

Δεν έχουμε μπει απλώς για τα καλά στο καλοκαίρι, είμαστε στην καρδιά του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τι περιλαμβάνει όμως το ελληνικό καλοκαίρι; Παραλία, ήλιο, θάλασσα, ξεγνοιασιά, καλό φαγητό και φυσικά πολύ μπλε. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν το τρίμηνο Ιούνιος-Αύγουστος να ξεχωρίζει. Ωστόσο μαζί με αυτά έχουμε, εγκαύματα, ξηροδερμίες, ταλαιπωρημένα χαρακτηριστικά και θαμπά μαλλιά. Όλα απόρροια του ήλιου και του αλατιού στα οποία

εκτιθέμεθα μεγάλο μέρος της ημέρας.

Έτσι στις βαλίτσες των διακοπών θα πρέπει να συμπεριλάβουμε εκτός από μαγιό, ελαφριά ρούχα, καλλυντικά, αντηλιακά και είδη προσωπικής υγιεινής, κάτι που θα βοηθήσει τον οργανισμό μας να αναρρώνει από όλες τις αρνητικές επιπτώσεις του καλοκαιριού. Το αυθεντικό πόσιμο κολλαγόνο, χωρίς προσμίξεις, Collagen Pro Active το οποίο και συστήνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες υγείας όπως διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, φαρμακοποιοί, ιατροί και ιδιαίτερα δερματολόγοι λόγω της αυξημένης ηλιοφάνειας.

Μιλώντας με δεδομένα, όπως αναφέρει η φαρμακοποιός, Ραλλού Βελσεμέ, οι υπεριώδεις ακτίνες, κατά τ’ άλλα ευεργετικές και απαραίτητες για πολλές µεταβολικές διαδικασίες, απειλούν τον οργανισµό µας µε συνεχείς οξειδώσεις. Δρουν ενάντια σε βασικές κυτταρικές δοµές όπως είναι οι πρωτεΐνες, τα νουκλεϊκά οξέα και τα φωσφολιπίδια. Συντελούν δηλαδή σε µια πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων.

Για να μπορέσει ο οργανισμός να «αντισταθεί», χρειάζεται στήριξη για τις πρωτεΐνες του δέρµατος. Η πιο σηµαντική είναι το κολλαγόνο, που καταστρέφεται άµεσα από την ηλιακή ακτινοβολία. Πολύ απλά εµείς όσο περισσότερο εµπλουτίζουµε τον οργανισµό µας µε κολλαγόνο, τόσο καλύτερα τον προστατεύουµε από τον ήλιο.

Συγκεκριµένα, το υδρολυµένο κολλαγόνο, λόγω της ιδιαίτερής του σύνθεσης που του επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιµοποιείται άµεσα από τον οργανισµό µας, είναι η µεγαλύτερη ασπίδα που µπορούµε πλέον να χρησιµοποιήσουµε. Κι αυτό γιατί χαρίζει την απαραίτητη και συνεχή ελαστικότητα και άνεση στο δέρµα µας που µε την έκθεση στον ήλιο ολοένα και περισσότερο χάνονται.

Ταυτόχρονα οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες ορισµένων βιταµινών είναι αναντικατάστατες. Ο ρόλος τους είναι να πολεµούν τις ελεύθερες ρίζες, κύρια αιτία πολλών βλαβών των κυττάρων µας. Είναι βέβαιο, ότι χρειαζόμαστε μια πρόσθετη προστασία και μια ιδιαίτερη ενίσχυση της επιδερμίδας.

Το Collagen Pro Active μας τα προσφέρει. Ενισχύει τον οργανισμό μας, τονώνει την ενέργειά μας, μας προστατεύει από τραυματισμούς και ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Με το Collagen Pro Active μπορούμε να απολαύσουμε το υπέροχο καλοκαίρι, να χαιρόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του, να προστατεύουμε τον οργανισμό μας και να είμαστε πανέτοιμοι για το φθινόπωρο.

Η συµβουλή του καλοκαιριού φέτος για πλήρη προστασία και υπέροχο µαύρισµα είναι συνδυασµός υδρολυµένου πόσιµου κολλαγόνου, αντιοξειδωτικών βιταµινών και βέβαια ενός αντηλιακού µε υψηλό δείκτη προστασίας.

Έτσι, βαλίτσα, Collagen Pro Active, εισιτήρια και …φύγαμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα