Στα βήματα του Ryan Gosling

Τι κι αν δεν κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άντρα για την χρονιά που φεύγει; Ο Ryan Gosling είναι το πιο καυτό όνομα του Hollywood για το 2011.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο του 2011. Είτε έβλεπες τηλεόραση είτε διάβαζες περιοδικό είτε άνοιγες κάποιο site σίγουρα κάπου θα έβλεπες τη

φάτσα του. Γιατί όμως αυτή η ξαφνική εμμονή με το Ryan Gosling μιας και αυτός πρωταγωνιστεί σε ταινίες εδώ και χρόνια; Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν να δούμε πως ξεκίνησε ο διάσημος σταρ.

* Ο Gosling ξεκίνησε στα μέσα του ’90 από το “Mickey Mouse Club” του Disney Channel όπου γνωρίστηκε με διάφορους stars όπως τους Britney Spears, Christina Aguilera και Justin Timberlake. Μετά από αυτό έπαιξε σε κάποιες οικογενειακές σειρές προτού πάρει το ρόλο του νέο-ναζί στην ταινία “The Believer”.

* Το όνομά του άρχισε να ακούγεται πολύ από το 2004. Έλαβε σημαντική μνεία από τους κριτικούς για τις ταινίες του “The Slaughter Rule” και “Stay”, ενώ κατάφερε να αποκτήσει μια γκόμενα Α’ κλάσης στην πορεία. Έβγαινε με την όμορφη αλλά και αρκετά μεγαλύτερή του συμπρωταγωνίστρια στην ταινία “Murder by Numbers” Sandra Bullock από το 2002 έως το 2003.

* Η ταινία “The Notebook” σίγουρα σφράγισε την παραμονή του στο προσκήνιο, καθώς έγινε η αγαπημένη πολλών γυναικών ανά την υφήλιο και κρατάει τη θέση της στη λίστα με τις πιο ρομαντικές ταινίες. Το φιλμ έφερε αυτόν και τη συμπρωταγωνίστρια του Rachel McAdams πολύ  κοντά.

* Ο ηθοποιός δεν έχει πάρει ακόμα Όσκαρ (παρόλο που έχει προταθεί) αλλά έχει κερδίσει αρκετά Teen Choice Awards. Κέρδισε 4 το 2004, συμπεριλαμβανομένου το βραβείο για το καλύτερο φιλί. Αυτός και η McAdams δεν είχαν πρόβλημα να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο φιλί πάνω στη σκηνή.

* Η σχέση του με την McAdams άντεξε για περίπου 3 χρόνια, προτού ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους το 2007. Ο ίδιος αποκάλεσε την McAdams ως μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του ακόμα και αν ο χωρισμός τους ακούστηκε πως δεν έγινε ευχάριστα.

* Ο Ryan είναι γνωστό πως διαλέγει δύσκολους ρόλους. Έπαιξε έναν καθηγητή εξαρτημένο από τα ναρκωτικά και το 2007 πρωταγωνίστησε ως ένας εσωστρεφής που ερωτεύεται μια ζωντανή κούκλα στην ταινία “Lars And The Real Girl”. Για το ρόλο πήρε κάποια κιλά, όπως και άφησε μούσι. Το καλό ήταν πως κέρδισε μια υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας και Βραβείου Ένωσης Σκηνοθετών.

* Έξι μήνες μετά, τα κιλά και τα γένια έκαναν φτερά. Τον Απρίλιο του 2008, ο Gosling έκανε ένα διάλειμμα από τις ταινίες. Η αποχή του κράτησε περίπου τρία χρόνια..  Οπότε τι έκανε τότε; Καβάλησε τη μηχανή του και έβγαλε ένα άλμπουμ! Με τον Zach Shields δημιούργησε τους Dead Man’s Bones και έβγαλαν το πρώτο άλμπουμ τους τον Οκτώβριο του 2009, που ηχογραφήθηκε με μια παιδική χορωδία και περιείχε πολλά τραγούδια για τέρατα και ζόμπι

Keywords
Τυχαία Θέματα