Στα χνάρια των απαγωγέων του Κίκου Μαρτίνου οι Αρχές – Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος [εικόνα]

Μία ειδική ομάδα με μοναδικό στόχο τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού που θεωρείται ο συνδετικό κρίκος του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Νίκου Μαζιώτη έχει δημιουργήσει η Ελληνική Αστυνομία από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η απόπειρα απαγωγής του 33χρονου Κίκου Μαρτίνου και φυσικά με απώτερο σκοπό την σύλληψη των δραστών.

Μέρες μετά το συμβάν οι Αρχές έχουν καταλήξει σε έναν ύποπτο που τον βρίσκουν στο πρόσωπο του 43χρονου δραπέτη Σπύρο Χριστοδούλου. Μάλιστα ο περιβόητος κακοποιός

φέρεται να έχει υπό την επίβλεψή του μία συμμορία που δρα στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι Αρχές θεωρούν βέβαιη την σχέση Βασίλη Παλαιοκώστα και Σπύρου Χριστοδούλου, αφού για καιρό οι δύο έγκλειστοι μοιράστηκαν το ίδιο κελί και φυσικά το παρελθόν του «υποστηρίζει» το να έχουν σχεδιάσει μια απαγωγή. Παρόλα αυτά ο καταζητούμενος όλα δείχνουν πως έχει επαφές και με τον Νίκο Μαζιώτη, όπου και με αυτόν μοιραζόταν το ίδιο κελί στις φυλακές.

Ποιος είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου

Για πρώτη φορά απασχόλησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή στη μεγάλη ληστεία του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου είχε δολοφονηθεί από την συμμορία του ο ταμίας του νοσοκομείου.

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2001, είχε πάρει μονοήμερη άδεια από τον Κορυδαλλό όπου εξέτιε ποινή 16,5 ετών για εκβιασμούς και ληστείες αλλά δεν επέστρεψε ποτέ... Στις 5 Οκτωβρίου συνελήφθη στα διόδια Αιφιδνών έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς και κατά την κράτηση του στις φυλακές κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε στο κελί του τον Αλβανό συγκρατούμενο του Κονσταντίν Πάπα, ο οποίος φέρεται να έδωσε στην Αστυνομία την πληροφορία τόσο για το που κινούταν ο ίδιος όσο και για το κρησφύγετο του Κώστα Πάσσαρη στην οδό Ιππάρχου, στον Νέο Κόσμο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα