Σπέρνει έμβρυα στην… καθισιά του: Ο άνθρωπος με το χαρισματικό σπέρμα και τα 54 παιδιά!

Με ένα «άγγιγμα» του το ωάριο γίνεται… έμβρυο. Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρεται ως ο άνθρωπος με το δυνατότερο σπέρμα στη Γη. Φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να εξακριβωθεί τέτοιο, αλλά ποιος αλήθεια είναι σε θέση να ισχυριστεί ότι το έχει… ισχυρότερο από τον Ντέκλαν Ρούνεϊ, τον άνθρωπο που έχει ήδη 39 παιδιά και περιμένει τη γέννηση άλλων 15;

Ο 43χρονος Βρετανός είναι ένας επαγγελματίας δωρητής σπέρματος, έχοντας εδώ και ένα χρόνο τη δική του ιστοσελίδα, η οποία διαφημίζεται μέσω Facebook και μέσω μιας εφαρμογής για

κινητά. Επαγγελματίας είπαμε; Ο ίδιος θα διαφωνούσε αντικαθιστώντας το με τη λέξη «λειτουργός», αφού παρά την εξαιρετικά οργανωμένη καμπάνια του, ισχυρίζεται ότι χρεώνει στις γυναίκες και μητέρες των παιδιών του μόνο τα… εκτός έδρας!

«Έχω ταξιδέψει ακόμα και 300 χιλιόμετρα μακριά για να συναντήσω γυναίκες – πελάτισσες, αλλά χρεώνω μόνο τα έξοδα μου. Έχω βοηθήσει ανθρώπους που είχαν πάει σε κλινικές και οι απόπειρές τους απέτυχαν, με μένα όμως είχε αποτέλεσμα από την πρώτη. Υπάρχουν περισσότερα μωρά που γεννιούνται στη Βρετάνια μέσω ιδιωτικών δωρεών σπέρματος παρά μέσω ιδιωτικών κλινικών», λέει ο Ρούνεϊ, ο οποίος αποδίδει την υπηρεσία δωρεάς σπέρματος που έστησε στη βούληση να βοηθήσει «γυναίκες που έχουν ανάγκη».

Για όσους σπεύσουν να τον αποκαλέσουν… τσαρλατάνο, πρέπει να πούμε ότι ο ίδιος έχει αποκτήσει οκτώ δικά του παιδιά με τέσσερις διαφορετικές συντρόφους. Ισχυρίζεται ότι είναι πατέρας επιπλέον 17 αγοριών και κοριτσιών, καθώς και ότι 15 ακόμη γυναίκες κυοφορούν τα παιδιά του. «Δεν κάνω τίποτα κακό, δεν ντρέπομαι, έχω βοηθήσει γυναίκες να κάνουν οικογένεια», τονίζει.

Στην ιστοσελίδα του αναφέρει πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει τις γυναίκες που το θέλουν είτε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης είτε «φυσιολογικά αλλά χωρίς δεσμεύσεις». Ενημερώνει επίσης ότι καμία επίδοξη μητέρα δεν πρόκειται να μείνει… παραπονεμένη απ’ αυτόν: «προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ζευγάρια λεσβιών, γυναίκες μόνες, γυναίκες μπαισέξουαλ και ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν μπορούν να συλλάβουν».

Η σύντροφός του, με την οποία έχει τρία παιδιά ηλικίας τριών, δύο και ενός έτους, τον υποστηρίζει στη δωρεά σπέρματος, αφού και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει κοιμηθεί με γυναίκες που έχει βοηθήσει. «Θα μπορούσα να είχα πάει στο κρεβάτι με αρκετές από τις γυναίκες στις οποίες είχα επιτυχίες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχει να κάνει με το να βοηθάς άλλους ανθρώπους», επισημαίνει και όποιος θέλει τον πιστεύει…

Οι υπηρεσίες του πάντως θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας από τις αρχές, καθώς υπάρχουν φόβοι πως η ανεξέλεγκτη δράση του μπορεί να είναι επισφαλής.

Σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς για τη δωρεά σπέρματος, οι νόμιμοι δωρητές μπορούν να προσφέρουν το πολύ σε δέκα οικογένειες και ο λόγος για αυτό είναι ο κίνδυνος της αιμομιξίας που μπορεί να προκύψει.

Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους ότι τα παιδιά του Ρούνεϊ είναι πιθανό να μεγαλώσουν στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα ετεροθαλή αδέλφια να κάνουν οικογένεια και παιδιά μεταξύ τους.

Ο Ρούνεϊ υποστηρίζει ότι κάνει έλεγχο υγείας σε όλες τις πιθανές μητέρες ενώ ζητά στοιχεία και για τα εισοδήματα και τα επιδόματά τους για να διασφαλίσει πως μπορούν να φροντίσουν το παιδί.

Εγγυάται επίσης πως «οι γυναίκες είναι ενήμερες για άλλες λήπτριες», προσθέτοντας πάντως ότι «η ιδιωτικότητά τους είναι σεβαστή».

Όπως και να ‘χει όμως, είναι πλέον ένας δωρητής σπέρματος εκτός… νόμου. Και αν υποτίθεται ότι με τα παιδιά του μπορεί να βρεθεί μια άκρη ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας, το ερώτημα είναι πώς θα… φυλαχθούν τα πάμπολλα (μετέπειτα) εγγόνια του και τα άφθονα δισέγγονα του!

The post Σπέρνει έμβρυα στην… καθισιά του: Ο άνθρωπος με το χαρισματικό σπέρμα και τα 54 παιδιά! appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
αποχη για δυνατοτερο σπερμα
Τυχαία Θέματα