Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει δημόσια εκτέλεση στην Κίνα [Προσοχή! Ακολουθεί πολύ σκληρό βίντεο]

Σοκ προκαλεί το σκληρότατο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνοντας δημόσια εκτέλεση στην Κίνα.

Το βίντεο, που ξεκινά δείχνοντας τον κόσμο συγκεντρωμένο και περιμένοντας να παρακολουθήσει το γεγονός, διαρκεί 4:50 λεπτά. Αρχικά τα περιπολικά φτάνουν στο μέρος όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει η εκτέλεση. Αστυνομικοί πιθανότατα μεταφέρουν έναν άνδρα με μια πινακίδα στο λαιμό έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον οδηγούν στην άκρη του δρόμου. Τον αναγκάζουν να γονατίσει και κάποιος τον πυροβολεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Κανείς δε γνωρίζει κάτι για τον άνδρα που

εκτελέσθηκε, αλλά ούτε και για το βίντεο, το οποίο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Πριν δημοσιευθεί στο YouTube, κάποιος το είχε αναρτήσει στο v.sina.com.cn. Ο χρήστης που το ανέβασε ισχυρίζεται ότι γυρίστηκε το Νοέμβριο του 2012, και το WSJ's China Real Time blog γράφει ότι οι θεατές μιλούν μια διάλεκτο που συναντάται στην επαρχία Guizhou.

Το πλήθος που παρακολουθεί δε φαίνεται αναστατωμένο ή σοκαρισμένο από το θέαμα. Όμως σοκαρισμένοι δε φαίνονται και κάποιοι χρήστες που παρακολούθησαν το βίντεο στο YouTube. Ενδεικτικά, το σχόλιο που έχει πάρει τις περισσότερες θετικές ψήφους γράφει: «Αυτό είναι χίλιες φορές πιο γρήγορο, οικονομικό κι ανώδυνο από τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εκτελέσεις στις ΗΠΑ» (this is a thousand times faster, cheaper and less painful than the way america executes its prisoners). Μόνα λίγα σχόλια παρακάτω κάποιος χρήστης σχολίασε «Ζώα» (animals). Κάποιοι άλλοι ζητούν από αυτόν που τράβηξε το βίντεο να «σταματήσει να κουνάει την κάμερα», ενώ ένας άλλος χρήστης (πιθανόν να είναι Κινέζος) με απανωτά σχόλια ισχυρίζεται πως η εκτέλεση ήταν ό, τι ακριβώς άξιζε στον άνδρα, μιας και ήταν βιαστής και δολοφόνος, και πως η Κίνα είναι μια χώρα πολύ πιο ελεύθερη από τις ΗΠΑ.

Η Κίνα δε δημοσιοποιεί τον αριθμό των ανθρώπων που εκτελούνται στη χώρα, αλλά η Διεθνής Αμνηστία υπολογίζει ότι ο αριθμός αυτός κυμαίνεται στα χίλια άτομα περίπου τον χρόνο. Μερικές φορές η οικογένεια των ανθρώπων αυτών δεν ενημερώνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί σκληρό βίντεο που ΔΕΝ ενδείκνυται για ανήλικο κοινό.

Δείτε το βίντεο της εκτέλεσης εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα