Σοκ στο Αίγιο-74χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα παιδιά που έπαιζαν γιατί τον ενοχλούσαν

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αιγίου έχει προκληθεί έπειτα από ένα απίστευτο συμβάν. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλλιθέα του Αιγίου ένας 74χρονος άνοιξε πυρ εναντίον παιδιών που έπαιζαν!

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στο Δημοτικό Στάδιο, στις 6 το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με το filodimos.gr o 74χρονος άνδρας βγήκε με την καραμπίνα του και πυροβόλησε για εκφοβισμό μια παρέα ανήλικων παιδιών τραυματίζοντας με τα σκάγια του ένα 14χρονο αγόρι.

Το παιδί διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ το thebest.gr αναφέρει πως ο 14χρονος φέρει στο σώμα του 20

σκάγια, όμως ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη από την Ασφάλεια του Αιγίου όπου και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι πρώτες έρευνες των Αρχών, έγιναν γύρω από την κυνηγετική του καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε. Το όπλο είναι νόμιμο, όμως

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 74χρονος πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, ενοχλείτο ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις φωνές των παιδιών και είχε κάνει πολλές παρατηρήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα