Σκύλος: Γαβ γαβ – Γάτα: Σταμάτα αυτό που κάνεις, με βλέπεις πως σε βλέπω; [βίντεο]

Το έχουμε καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι ο αδύναμος κρίκος σε μια σχέση μεταξύ γάτας και σκύλου είναι ο σκύλος. Τόσο που θα μπορούσαμε πλέον να μην λέμε όταν κάποιος είναι περικυκλωμένος από άλλον ότι είναι σαν τη γάτα με το ποντίκι, αλλά σαν τη γάτα με το σκύλο. Οκ, δεν ισχύει με όλα τα σκυλιά, αλλά ισχύει με τα περισσότερα. Απ΄όλα όσα έχουμε δει, αυτό το ντουέτο είναι το κορυφαίο που παίζει σε γατόσκυλο edition.

Τα σκυλιά έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ότι εκεί που κάθονται αμέριμνα και

ήσυχα μπορεί κάτι να δουν ή να μυρίσουν και να τους τη βαρέσει άσχημα. Μπορεί να βλέπουν και την 5η διάσταση ή ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν ξέρουμε. Ο Τσαζ πάντως, σκύλος του Ντέβον και της Άσλι, είχε έναν εμφανή λόγο να γαβγίζει ασταμάτητα. Μετά από δύο χρόνια ως αδέσποτος, βρήκε ένα σπιτικό και προσπαθεί να συνηθίσει το περιβάλλον.

Για παράδειγμα δεν ήξερε ότι το σπίτι έχει και γάτα. Οπότε μόλις την είδε έβαλε μπρος το γάβγισμα. Δεν ήξερε ο έρμος. Η γάτα που είναι βασίλισσα και αλάνι δεν άντεξε την ηχορύπανση που παρήγαγε και με ένα σάλτο βρέθηκε μπροστά του. Δεν τον άγγιξε. Απλώς τον κοιτούσε επίμονα. Σε φάση «ψιτ, μάγκα βούλωστο. Εδώ είναι το σπίτι μου και δεν θέλω φασαρίες. Όσο μένεις ήρεμος τόσο καλύτερα θα περάσεις». Και ο Τσαζ δεν έβγαλε κιχ. Ακολούθησε και ένα βλέμμα από τη γάτα του στυλ «i'll be watching you» και ο Τσαζ έγινε Παναγία.

The post Σκύλος: Γαβ γαβ – Γάτα: Σταμάτα αυτό που κάνεις, με βλέπεις πως σε βλέπω; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα