Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο θρόνο της! Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και η… διαφορά με τη Γερμανού

Μεσημέρι της 28ης Σεπτεμβρίου και η βασίλισσα της μικρής οθόνης, περίπου στη μία το μεσημέρι, καλησπέρισε τους τηλεθεατές με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε με την εκπομπή «Ελένη» και καθήλωσε για μία ακόμα φορά τους φανατικούς της.

Ανανεωμένη και με νέες αφίξεις στην ομάδα της, όπως αυτή της Τζωρτζέλα Κόσιαβα, κράτησε τρεις ώρες παρέα στο κοινό, χαρίζοντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες της αλλά και με τις νέες στήλες της Κατερίνας

Ζαρίφη και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Όσον αφορά στην τηλεθέαση; Η Ωραία Ελένη διασταύρωσε τα ξίφη της με τη Ναταλία Γερμανού σε μία μάχη άνιση! Η Ελένη κατέκτησε εύκολα την πρωτιά, σημειώνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23% με τους «NaMaSte» να περιορίζονται στο 7,1%.

Στην τηλεθέαση ανά τέταρτο, η μεγαλύτερη επίδοση της εκπομπής ήταν 29,7%. Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού έχασε σαφώς μεγάλο μέρος των ποσοστών που πέτυχε τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της, όμως, κατάφερε να βάλει ένα φρένο και να κρατηθεί σε αξιοπρεπή νούμερα.

Στο δυναμικό κοινό που ήταν πάντα το δυνατό χαρτί της Ελένης, τα ποσοστά κινήθηκαν αρκετά πιο πάνω και η εκπομπή έκλεισε με μέσο όρο 29,7%, φτάνοντας έως και το 35,2%. Για τη Ναταλία Γερμανού, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν το χαμηλό 6,1%.

The post Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο θρόνο της! Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και η… διαφορά με τη Γερμανού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα