Σκοτώθηκε με το αεροσκάφος του ο γιος του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ [εικόνες]

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός από τους πιο διάσημους δισεκατομμυριούχου, του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, όταν το πρωϊ σκοτώθηκε με το αεροσκάφος του ο γιος του Ρίτσαρντ λίγη ώρα μετά την απογείωσή από το αεροδρόμιο του Γουέστσεστερ.

Ο 65χρονος επέστρεφε οδηγώντας ο ίδιος το μονοκινητήριο αεροσκάφος του από το πάρτι γενεθλίων του πατέρα του ο οποίος έγινε 99 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το αεροσκάφος του, προσέκρουσε δύο λεπτά μετά την απογείωση σε μια συστάδα δέντρων νοτιοδυτικά του αεροδρομίου, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.

Η συντριβή πιθανότητα οφείλεται στην κακοκαιρία, καθώς ήταν ένα ομιχλώδες και βροχερό πρωινό. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την συντριβή το αεροσκάφους.

Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ ήταν γιατρός με λαμπρή καριέρα και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και δούλευε για το φιλανθρωπικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ.

Ο πατέρας του, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes , είναι ο 49ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 2,7 δισ. δολαρίων.

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα