Σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά της επειδή ήταν δαιμονισμένα [εικόνα]

Μία μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο ανήλικα παιδιά της επειδή πίστευε ότι είχαν καταληφθεί από δαίμονες ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.Η 28χρονη Ζακιέλα Άβερι έκανε εξορκισμό μαζί με μία φίλη της στα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. Οι γυναίκες τραυμάτισαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας πέντε και οχτώ ετών τα οποία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο Νορέλ Χάρις, ενός έτους και η δίχρονη αδελφούλα του, Ζιάνα Χάρις έχασαν την ζωή τους έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του εξορκισμού.

Η αστυνομία

του Μέριλαντ ανακοίνωσε ότι τα παιδάκια βρέθηκαν την Παρασκευή έπειτα από ένα τηλεφώνημα των γειτόνων που ανέφεραν ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά». Οι γείτονες είπαν επίσης ότι είχαν δει έξω από το σπίτι το αυτοκίνητο της μητέρας με ανοιχτή την πόρτα ενώ βρισκόταν ακριβώς δίπλα ένα μαχαίρι.

Η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες και ανέφερε μόνο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι «οι ερευνητές υποψιάζονται πως οι δύο κατηγορούμενες έκαναν εξορκισμό και σκότωσαν τα δύο παιδιά».

Στη μητέρα των ανήλικων παιδιών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτο βαθμού ενώ η συνεργός της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα