Τα έχωσε στην παραγωγή ο Βρεττός με το ντύσιμο της Αραβανή και την άφησε να γυρίσει με ταξί

Η χθεσινή παρουσία της Ευαγγελίας Αραβανή στο Dancing και ο σέξι χορός με την Κατερίνα Στικούδη μπορεί να αποτέλεσε χάρμα οφθαλμών για το ανδρικό κοινό, αλλά υπήρξε ένας που όσο κι αν του άρεσε η κοπέλα του να χορεύει κολλητά με τη Στικούδη, ένιωσε άβολα και μίλησε με έντονο ύφος στην παραγωγή.

Όταν οι κάμερες ρώτησαν τον Ηλία Βρεττό πως είδε την εμφάνιση της κοπέλας του προσπάθησε να συγκρατηθεί και να μη δείξει τη δυσαρέσκεια

του: «Δεν την είδα μετά τον χορό της. Τι την κάνατε, την κρύψατε; Ελπίζω να την ντύσατε όμως το καλό που σας θέλω» είπε επανειλημμένα και με φανερή τη δυσφορία του.

Απέδωσε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και μίλησε για το πως του φάνηκε το όλο κόνσεπτ: «Το τρίο της Ευαγγελίας, της Κατερίνας και του Ηλία ήταν ότι πιο όμορφο και sexy έχει βγει στο Dancing ever».

Η τοποθέτηση της Ευαγγελίας για την αντίδραση του συντρόφου της ήταν ήρεμη, ενώ αποκάλυψε ότι θα γυρίσει με ταξί στο σπίτι κι όχι με τον Ηλία: «Σήμερα εγώ θα γυρίσω σπίτι με ταξί, με ωτοστόπ, γιατί δεν ήρθα με το δικό μου αυτοκίνητο. Ο Ηλίας δεν χάρηκε πολύ με τα ρούχα που φόρεσα, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα