Σκόρπισε 30.000 ευρώ πολιτών σε ρωμαϊκό όργιο!

Κλονίζεται για μια ακόμα φορά ο πολιτικός κόσμος με σκάνδαλο κατασπατάλησης χρημάτων του λαού σε πάρτι 2000 ατόμων, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν εξέχοντα πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής αλλά και πόρνες πολυτελείας.

Το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προκαλεί για μία ακόμη φορά το κοινό αίσθημα με υπόθεση που μόλις «έσκασε» στα media και έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλά επίπεδα. Καταρχήν εξοργίστηκε ο κόσμος διαβάζοντας στα media πως υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος και της τοπικής αυτοδιοίκησης σκόρπισε 30.000 λεφτά από φόρους για να διοργανώσει ένα πάρτι στα πρότυπα ρωμαϊκού οργίου που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι.

Φωτογραφίες από το πάρτι των 2000 καλεσμένων –πολλοί εκ των οποίων κυκλοφορούσαν με χλαμύδες, σανδάλια κι ένα τσαμπί σταφύλι στο χέρι- βγήκαν στη δημοσιότητα προκαλώντας ακόμα και παρέμβαση εισαγγελέα. Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα καλεσμένοι φορούν μάσκες γουρουνιών ενώ πίνουν σαμπάνια, που βεβαίως έρεε άφθονη.

Το πάρτι έγινε στη Ρώμη πριν από δύο χρόνια με διοργανωτή τον 32χρονο Κάρλο ντε Ρομάνις προκειμένου να γιορτάσει την επιστροφή του στην πρωτεύουσα έπειτα από διετή παραμονή του στις Βρυξέλλες, όπου εργαζόταν ως δεξί χέρι Ευρωβουλευτή. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν χρησιμοποίησε κρατικό χρήμα για το πάρτι αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις για το αντίθετο…

Keywords
Τυχαία Θέματα