«Ασφαλιστικά μέτρα σώζουν το σπίτι σας»

Η αποχώρηση της Τρόικας, το νέο φορολογικό σύστημα και η αγωνία όσων έχουν “κόκκινα” στεγαστικά δάνεια είναι τα βασικά θέματα του Σαββατιάτικου Τύπου.

Οι πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι των εφημερίδων:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Τι ζητούν οι δανειστές, τι προτείνει η κυβέρνηση”.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Πακέτο με 22 “βόμβες”"ΕΘΝΟΣ: “Ριζοσπαστικές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα”ΕΛΛΑΔΑ: “Οι φασίστες καταλαμβάνουν και τα σχολεία”ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Παιδιά “ιντιγκο” κατά σιωνιστών!”ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΤΥΠΟΣ: “Πόσο φόρο θα πληρώσουν επαγγελματίες και αγρότες”ΕΣΤΙΑ: “Διαψεύδεται το νέο χαράτσι”Η ΑΥΓΗ: “Πακέτο με ουρά!”Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Αυθαίρετα. Κανονικοί τίτλοι μέσω ένταξης στο σχέδιο πόλης”Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Η τρόικα φεύγει χωρίς συμφωνία”Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: “Ασφαλιστικά μέτρα κατά τραπεζών σώζουν το σπίτι σας”Ο ΛΟΓΟΣ: “Αμέρικαν ντρίμ η εκταμίευση της νέας δόσης”ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Δωρεάν υπηρεσίες υγείες-πρόνοιας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες”ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: “Είναι πολλά τα λεφτά, κύριοι”ΤΑ ΝΕΑ: “Η τελευταία στροφή”PRESS ΤIME: “Είναι σκέτοι εγκληματίες”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: “Τέλος αν(τ)οχής από την κοινωνία. Δημοσκόπηση της Metron analysis”ΕΞΠΡΕΣ: “Προθεσμία επτά ημερών για να κλείσουν τα μέτρα”Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Φόρος-κλειδί 30%.Αλλάζουν οι συντελεστές φορολογίας για μισθωτούς-εταιρείες-επαγγελματίες”Η ΑΞΙΑ: “2 δισ. η Citi για Εθνική.Το σενάριο για τριπλή συγχώνευση με Eurobank και Ταχ.Ταμιευτήριο”ΚΕΡΔΟΣ: “Με 15% η φορολόγηση κερδών και μερισμάτων σε ΑΕ και ΕΠΕ”Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Τι περιλαμβάνει το τελικό “πακέτο” των φορολογικών”
Keywords
Τυχαία Θέματα