Σκάνδαλο στα ανάκτορα: Κάτι τρέχει με τον Χάρι και την Κέιτ!

14:01 4/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Βρετανικά δημοσιεύματα προκαλούν πανικό στο παλάτι καθώς αφήνουν υπονοούμενα για τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τη σύζυγο του αδερφού του –και διαδόχου του θρόνου- Γουίλιαμ. Υπάρχουν τελικά τρεις σε αυτό τον γάμο; 

Τα δυο αδέρφια είναι αχώριστα από πιτσιρίκια και μετά τον θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, εμφανίζονταν παντού μαζί κι όταν μεγάλωσαν έκαναν… όλες τις τρέλες τους μαζί βάζοντας –από κοινού πάντα- την βασίλισσα Ελισάβετ σε μπελάδες.

Αυτό δεν άλλαξε ακόμη και όταν ο Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλεντον με αποτέλεσμα τα media

της χώρας να αναρρωτιούνται εάν είναι σωστό και πρέπον.

«Ο Χάρι είναι ΠΑΝΤΑ είναι. Φαίνεται σαν να υπάρχουν τρεις στον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ», γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail και δημοσιεύει φωτογραφίες από διαφορετικές εμφανίσεις των τριών!

Το γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ –αρχικά και στη συνέχεια των βρετανικών- είναι τα γελάκια και τα ψιθυρίσματα της Κέιτ με τον Χάρι, μπροστά στον Γουίλιαμ. Ακόμη και οι The Times σχολίασαν τα κουτσομπολιά!

Οι στενοί τους φίλοι πάντως λένε ότι ο Χάρι βλέπει την Κέιτ σαν «την αδερφή που δεν είχα ποτέ» και την αγαπάει ειλικρινά ενώ αποδίδουν την υστερία των media για την παράνομη σχέση στην διαχυτικότητα του Χάρι προς άντρες και γυναίκες.

«Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους γιατί πέρασαν πολλές δυσκολίες στη παιδική τους ηλικία. Εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και… κανέναν άλλο. Η Κέιτ είναι τώρα ένα κομμάτι αυτής της συμμαχίας. Ο Χάρι είναι προστατευτικός απέναντι στη γυναίκα του αδερφού του ακριβώς όπως θα είναι αύριο και ο Γουίλιαμ στη δική του γυναίκα», λέει άνθρωπος του παλατιού.

Τη βραδιά του γάμου της Κέιτ με τον Γουίλιαμ πάντως ο Χάρι κοιμήθηκε με την αδερφή της νύφης, την Πίπα Μίντλεντον.


Keywords
Τυχαία Θέματα