Συνέλαβαν τον Πακιστανό ως Δράκο της Πάρου

13:11 4/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Ανακρίνεται ήδη ο 21χρονος άνδρας και η Αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη μαθήτρια στην Πάρο.

Το κλειδί της υπόθεσης βεβαίως βρίσκεται στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για να ταυτοποιήσουν τον νεαρό ως ένοχο ή να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει νωρίς το απόγευμα.

Ο 21χρονος εργαζόταν στο νησί αλλά αμέσως μετά την επίθεση που έστειλε την άτυχη μαθήτρια στην εντατική συνέπεσε να ζητήσει τα δεδουλευμένα από το αφεντικό του και να φύγει άρον άρον από την Πάρο αφήνοντας πίσω τα μισά

πράγματά του. Είχε εξαφανιστεί από την επομένη του περιστατικού και εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου έγινε η προσαγωγή του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούσαν πιθανή την εμπλοκή του 21χρονου στην κακοποίηση της κοπέλας, γι’ αυτό και συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα από το δωμάτιό του -το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης-, προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Ιδιαίτερα σημαντικές κρίθηκαν οι αναφορές της μητέρας της 15χρονης, η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη μέρα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν –χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση- μάλιστα ότι γνωρίζουν ακριβώς πώς έγινε η επίθεση μέρα μεσημέρι στη πολυσύχναστη Χρυσή Ακτή χωρίς να γίνει αντιληπτός ο δράστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα