Σεξ, πάρτυ και μεθύσια στο Χωριό μας

«Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτυ όπου, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα», γράφει για το Ολυμπιακό Χωριό της Αθήνας Βρετανός κωπηλάτης!

Φωτιές άναψε καλοκαιριάτικα στο Ολυμπιακό κίνημα διεθνής αθλητής της βρετανικής κωπηλατικής ομάδας που έχει λάβει μέρος –και πιθανότατα πάρει μετάλλιο- στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και του Σίδνεϊ το 2000.

Στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη των Αγώνων στο Λονδίνο και φέρει τον τίτλο «The Secret Olympian» (Ο Μυστικός Ολυμπιονίκης), ο Βρετανός υπογράφει με το ψευδώνυμο «Anon» και περιγράφει με λεπτομέρεια όσα είδαν τα μάτια του και κυρίως όσα άκουσαν τα αυτιά του στο Ολυμπιακό Χωριό.

«Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτυ όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά διά πάσα χρήση» αποκαλύπτει ο ανώνυμος κωπηλάτης για το ελληνικό ολυμπιακό χωριό.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Βήματος, ο αθλητής επισημαίνει πως παρά το γεγονός πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιστοιχούσαν 13 προφυλακτικά ανά αθλητή κάποιοι δεν χρησιμοποίησαν ούτε 1: «Αρκετοί εκ των συναθλητών μου απλώς δεν άντεχαν όλο αυτό το συνεχές πάρτυ μέχρι πρωίας κι έφευγαν από το Χωριό, προτιμώντας να πληρώσουν από τη τσέπη τους και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο εκτός του Χωριού, όπου θα είχαν την ησυχία τους».

Ο «Ένιον» παραδέχεται πάντως ότι κάποιοι αθλητές… έχουν ακόμη τα προφυλακτικά της Αθήνα2004 στο σκρίνιο τους: «Ακόμη κι αυτά τα τόσα προφυλακτικά που μοιράζονταν παντού, μη νομίζετε πως χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για σεξουαλικές επαφές μεταξύ συναθλητών. Πολλά από αυτά κατέληξαν ως σουβενίρ στις τσάντες μας, και τα γυρίσαμε πίσω στη χώρα μας, χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε τελικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews