Σεισμός: Πριβέ δείπνο ή τυχαία συνάντηση Μαρινάκη-Δούρου [εικόνα & βίντεο]

Πολιτικό σεισμό στον Περαιά που γίνεται αισθητός στην Αθήνα, προκαλεί η συνάντηση που είχαν το βράδυ της Πέμπτης, σε ταβέρνα του Πειραιά, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξη Τσίπρα.

Το ρεπορτάζ, όπως καταγράφεται με φωτογραφίες και βίντεο στον ιστότοπο zougla.gr κάνει λόγο για δείπνο στην ταβέρνα του Γιάννη που είχε αποκλειστεί για οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο πελάτη και φυλασσόταν από τους άνδρες ασφαλείας του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Πειραιά.

Και οι δύο συνδαιτημόνες κάνουν λόγο για τυχαία συνάντηση που διήρκεσε το πολύ τέσσερα λεπτά της ώρας και έγινε στο όρθιο.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Το απόβραδο της Παρασκευής ξεκίνησε η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα και τη συμμετοχή της υποψήφιας περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Λίγο μετά τις 23.00 η πλατεία άδειασε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε. Η κομματική σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα κατηφόρισε προς την οδό Χατζηκυριάκου και κατευθύνθηκε στην ψαροταβέρνα όπου συνέφαγε με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Την παρέα τη συμπλήρωναν τέσσερις συνεργάτες τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού έκαναν αισθητή την παρουσία τους, χτενίζοντας την περιοχή και ως εκ τούτου κατέστη αδύνατη η προσέγγιση στο μαγαζί, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν επέτρεπε επίσης την πρόσβαση, δηλώνοντας στους περαστικούς ότι το κατάστημα είναι κλειστό.

Τελικά, η παρέα πλήρωσε τον λογαριασμό και εξήλθε από την κεντρική είσοδο γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα.

Τι απαντά η Ρένα Δούρου

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο.

Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν.

Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα και στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Τι υποστηρίζει η πλευρά Μαρινάκη

΄Ηταν ολιγόλεπτη συνάντηση και όχι προκαθορισμένο δείπνο υποστηρίζει και η πλευρά Μαρινάκη.

«Δεν έγινε δείπνο αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές. Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...» υποστήριξε, επίσης, στην εφημερίδα Τα Νεα ο στενός συνεργάτης και φίλος του εφοπλιστή, δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα