Σε συμπληγάδες ο ΣΥΡΙΖΑ: Φοβούνται πως αν δεν συνεργαστούν με ΝΔ θα τους «μαυρίσει» ο κόσμος

Θετικά μηνύματα φαίνεται πως έχουν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις οι οποίες θέλουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σταθερά πρώτο εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί ικανοποίησης για την εικόνα των δημοσκοπήσεων, κάτι που βοηθά την αξιωματική αντιπολίτευση να πιέσει περισσότερο προς τις κάλπες . Ωστόσο από τις δημοσκοπήσεις

προκύπτουν και μαύρα σύννεφα για την αξιωματική αντιπολίτευση καθώς ισχυρή εμφάνιση έχουν κάνει σενάρια περί ενδεχομένου συγκρότησης ενός «μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού» με τη ΝΔ, σε περίπτωση πολιτικού αδιεξόδου.

Το γεγονός μάλιστα ότι αυτό το σενάριο προβλήθηκε ιδιαίτερα από κάποια τηλεοπτικά μέσα εντός του σαββατοκύριακου σήμανε συναγερμό στην Κουμουνδούρου, καθώς εκτιμάται πως θα πιεσθεί να συμβατικοποιήσει την πολιτική της γραμμή και να κρατήσει μια μετριoπαθή στάση έναντι της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να μην χάσει το έρμα που έχει στις τάξεις των πολιτών και ειδικά των μικρομεσσαίων.

Από την Κουμουνδούρου διαμηνύεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και μιλούν για πολιτική ανωμαλία στην περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο. Τονίζουν ότι η λύση για το πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο είναι οι εκλογές. Η όποια νέα κυβέρνηση πρέπει να προκύψει με λαϊκή εντολή, σημειώνουν, ενώ δεν κρύβουν πλέον ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα