Σε πλειστηριασμό προσωπικά αντικείμενα του Αλέξανδρου Ωνάση που ανήκαν στην πρώην «Ολυμπιακή»

Αγοραστή αναζητούν προσωπικά αντικείμενα του Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του Αριστοτέλη, όπως μια συλλεκτική Mercedes και τα έπιπλα του γραφείου του. Την «αγγελία» δημοσίευσε η Εθνική Τράπεζα, η οποία βγάζει σε πλειστηριασμό περιουσιακά στοιχεία της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς τα αντικείμενα του Ωνάση

είχαν περιέλθει στην κυριότητά της.

Η διακήρυξη δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» και αφορά σε:

- Μία συλλεκτική Mercedes τύπου 250/8, μοντέλο του 1972.

- Έπιπλα γραφείου: ένα ξύλινο τραπέζι, τέσσερις ξύλινες καρέκλες, ένα ξύλινο γραφείο, δύο ξύλινοι μπουφέδες («ξύλινα μπουφέ», αναφέρονται στη διακήρυξη), μια ξύλινη καρέκλα διευθυντή, δύο ξύλινες καρέκλες επισκεπτών και ένας καναπές ξύλινος, όλα με σκάλισμα.

Μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα του Αλέξανδρου Ωνάση, στην ίδια διακήρυξη, πωλούνται ένα αερόστατο, μία θέση πάρκινγκ στο Λονδίνο και ένα γραφείο στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, οι προσφορές θα γίνονται δεκτές εντός των επόμενων 20 ημερών για καθένα από τα αντικείμενα ή τα ακίνητα και θα ακολουθήσει δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Σε άλλη διακήρυξη, η οποία αφορά σε επαναληπτικό διαγωνισμό, πωλούνται πέντε ακίνητα-φιλέτα της πρώην Ολυμπιακής σε Ελληνικό και Αλεξανδρούπολη.

The post Σε πλειστηριασμό προσωπικά αντικείμενα του Αλέξανδρου Ωνάση που ανήκαν στην πρώην «Ολυμπιακή» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα