Όλγα Γεροβασίλη: Επιστροφή στη σταθερότητα, αλλά… από την 1η Ιανουαρίου 2016

Επιστροφή στη σταθερότητα προβλέπει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά από την 1η Ιανουαρίου 2016, όπως διευκρίνισε μιλώντας στον Real FM.

«Στόχος είναι να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα, ώστε από την 1η του νέου έτους να επιστρέψει η σταθερότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση, όπως εξήγησε η κυρία Γεροβασίλη, στοχεύει στην όσο το δυνατόν συντομότερη διευθέτηση όλων των ζητημάτων, όπως η προστασία της α’ κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια και οι 100

δόσεις. «Δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά και διαβεβαίωσε ότι κανείς Έλληνας δεν πρόκειται να χάσει το σπίτι του. «Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τη διαπραγμάτευση σ’ όλα τα δυνατά επίπεδα», συμπλήρωσε, επιμένοντας σε πολιτική λύση.

Σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι η γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί από τα θεσμικά όργανα του κράτους, ενώ σημείωσε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής. Ωστόσο, απέφυγε να θέσει ζήτημα παραμονής του υπουργού στην κυβέρνηση, καθιστώντας σαφές ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Φίλη. «Το να προσπαθείς να κινητοποιήσεις εθνικιστικά αντανακλαστικά σε έναν διάλογο προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την πολιτική ζωή του τόπου», σχολίασε.

The post Όλγα Γεροβασίλη: Επιστροφή στη σταθερότητα, αλλά… από την 1η Ιανουαρίου 2016 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα