Σε διαθεσιμότητα ο υπαρχιφύλακας στη Ρόδο που εκπαίδευε τους χρυσαυγίτες

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας της Ρόδου που, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων, πως εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε επίσης Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του, ενώ η υπόθεση ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω

υπαρχιφύλακας είναι εν ενεργεία αστυνομικός και υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Έθνος και είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζεται να μαθαίνει σε Χρυσαυγίτες τακτικές μάχης σώμα με σώμα με την χρήση όπλων.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο υπαξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να γνωρίζει ότι υπάρχει φωτογραφικός φακός που απαθανατίζει τις σκηνές και μοιάζει να θέλει να μην φανεί το πρόσωπό του. Ωστόσο μετά την ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκε από συναδέλφους του αστυνομικούς.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η εφημερίδα, ο αστυνομικός παρόλο που υπέβαλε παραίτηση επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους» αυτή δεν έγινε δεκτή και μάλιστα διετάχθη ΕΔΕ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα