Η Χρυσή Αυγή τα βάζει με όλους: Ξεμπροστιάζουμε τα τάγματα εφόδου όλων των κομμάτων [εικόνες & βίντεο]

Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν σταματά τις αντεπιθέσεις η Χρυσή Αυγή η οποία δεν κάθεται άπραγη στις επιθέσεις που δέχεται από το σύστημα (όπως λέει) μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Το εθνικιστικό κόμμα σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, συγκέντρωσε βίντεο και φωτογραφίες από κουκουλοφόρους

τους οποίους αποδίδει στα κόμματα του συνταγματικού τόξου και προειδοποιεί πως θα καταθέσει το εν λόγω υλικό στην Δικαιοσύνη.

Τα βίντεο προέρχονται από συγκρούσεις μεταξύ φοιτητών διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων, αλλά και συρράξεις που έχουν λάβει μέρος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή στην ανάρτησή της τονίζει πως τα ντοκουμέντα αυτά είναι αρκετά για να αποδοθούν κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στους ανθρώπους που εμπλέκονται.

Στην ανάρτηση τονίζεται: «Παραθέτουμε ένα ελάχιστο τμήμα του φακέλου που σχηματίζεται από το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές. Το τμήμα αυτό αφορά τις πράξεις πολιτικής βίας και όχι τα οικονομικά εγκλήματα, όπου τα σχετικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα:

ΑΔΙΚΗΜΑΤΑΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»

Στην συνέχεια η Χρυσή Αυγή χωρίζει την ανάρτηση σε κατηγορίες και παραθέτει υλικό για κάθε κόμμα διαφορετικά ξεκινώντας από την Νέα Δημοκρατία στην οποία αποδίδει την δολοφονία Τεμπονέρα από στελέχη της στην Πάτρα. Οι κατηγορίες είναι: « Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία».

Τάγμα εφόδου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης (17/11/2009) - Διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία

Τάγμα εφόδου ΝΔ – 2007

Τάγμα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του Πανεπιστημίου

Έπειτα στο στόχαστρο μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τάγμα εφόδου του Σύριζα ξυλοκοπεί αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. (2012) - Αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, σωματικές βλάβες εναντίον αστυνομικού οργάνου.

Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας απελευθερώνει τα παιδιά του Τάσου Κουράκη ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του Συνασπισμού (7/12/2009) - Απελευθέρωση κρατουμένου, υπόθαλψη εγκληματία, αντιποίηση αρχής.

Δήλωση Χρήστου Καραγιαννίδη, βουλευτή Σύριζα (04/01/2013): "Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού" - Διέγερση σε απείθεια, διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, εγκωμιασμός εγκλήματος, παράνομη οπλοκατοχή

ΠΑΣΟΚ

Διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία.

Τάγμα εφόδου ΠΑΣΟΚ εναντίον τάγματος εφόδου αριστερών (2010)

Τάγμα εφόδου ΠΑΣΟΚ εξοπλίζεται με λοστούς και ρόπαλα

Συμπλοκή μεταξύ ταγμάτων εφόδου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ρόπαλα και μαχαίρια

ΚΚΕ

Διατάραξη κοινής ειρήνης, βαριά σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία

Επίθεση μελών του ΚΚΕ σε πολίτες στο Σύνταγμα - Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, συκοφάντης του ΚΚΕ στο Πέραμα

Τάγμα εφόδου ΚΚΕ ξυλοκοπεί και πετάει στο κενό τον αντίπαλο

Τάγμα εφόδου ΚΚΕ εναντίον τάγματος εφόδου αριστερών (2011)

Τάγμα εφόδου ΚΚΕ και ΠΑΜΕ (2011)

Μέλη του ΠΑΜΕ προκαλούν τον άγριο ξυλοδαρμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας

Keywords
Τυχαία Θέματα