Σε άτομα με ειδικές ανάγκες το γυμναστήριο του Παπανδρέου

Μπορεί το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου στην Ιπποκράτους να στοίχισε 130.000 (!) ευρώ αλλά πλέον δεν αξίζει μία…

Και ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για να να αγοράσει όργανα γυμναστικής σε μία τέτοια περίοδο; Αυτό καταλάβαν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισαν να τα ξεφορτωθούν κάνοντας και μία καλή πράξη. Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο για να πουλήσει τον εξοπλισμό αποφάσισε να τον δωρίσει σε κέντρα αποκατάσταση και αποθεραπείας.

Υπέρ αυτής της προοπτικής τάσσεται και ο πρόεδρος τον κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει «κάθαρση» όσον αφορά την εικόνα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου.

Το αξιοπερίεργο δεν είναι πάντως πως το γυμναστήριο δεν λειτούργησε ποτέ, αλλά το ότι ορισμένα από τα όργανα λείπουν! Αυτό το διαπίστωσε μάλιστα ο κ. Σαλαγιάννης κατά την καταγραφή που έκανε και έστειλε επιστολές σε στελέχη του κόμματος να επιστρέψουν όσα όργανα έχουν δανειστεί. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ μία από αυτές τις επιστολές πήγε και στον Γιάννη Ραγκούση.

Keywords
Τυχαία Θέματα