Σαν δύο ξένες η Βίκυ με την Αρετή Τσοχατζοπούλου στη δίκη για τις «χρυσές μίζες»

Με την παρουσία της Αρετής Τσοχατζοπούλου, η οποία για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο ακροατηρίο του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αλλά και της Βίκυς Σταμάτη ξεκίνησε η συνεδρίαση του δικαστηρίου το πρωί της Παρασκευής, η έκτη κατά σειρά, όπου και εκδικάζεται η υπόθεση των «χρυσών μιζών» με φερόμενο ως βασικό πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η δίκη

συνεχίστηκε με την εξέταση του μάρτυρα προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, Νίκου Μαϊτού. Η διαδικασία, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε από ένταση, με τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό να αντιδρά και να διακόπτει συνεχώς το μάρτυρα, με αφορμή τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι συνήγοροι του δημοσίου που παρίσταται ως πολιτική αγωγή.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Αρετής Τσοχατζοπούλου στο δικαστήριο, η οποία μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα (για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη) δεν αντάλλαξε ματιά με την Βίκυ Σταμάτη ενώ αντίθετα συνομίλησε με τον πατέρα της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας πλησίασε τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, και της κράτησε τρυφερά το χέρι, μια κίνηση που έδειχνε ότι ήθελε να της δώσει κουράγιο.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου στην αρχή της σημερινής συνεδρίασης κρατούσε σημειώσεις και παρακολουθούσε με προσοχή την ακροαματική διαδικασία. Η Βίκυ Σταμάτη κάθισε ακριβώς πίσω από την Αρετή, δίπλα στον αδερφό της -και επίσης κατηγορούμενο στην υπόθεση- Παναγιώτη.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα