Ποια star εμφανίστηκε με αυτό το άκρως αποτυχημένο μακιγιάζ;

Προκαλώντας φυσικά έκπληξη και γέλια μέχρι δακρύων!

Είναι νέα, όμορφη, σέξι και λατρεύει να προκαλεί! Εκτός των άλλων φημίζεται για τις ιδιαίτερες στυλιστικές της επιλογές αλλά και τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της. Ο λόγος φυσικά για την Miley Cyrus η οποία εμφανίστηκε εκθαμβωτική στο πάρτι του περιοδικού Maxim, αλλά μάλλον δεν πρόσεξε και πολύ τις λεπτομέρειες, σε αντίθεση με τους φωτογράφους!

Όχι

αυτή τη φορά δεν είδαμε ούτε το στήθος της διάσημης τραγουδίστριας, ως συνήθως, ούτε και κάποιο άλλο μέρος του σώματός της αλλά η απροσεξία της ήταν λίγο πιο πάνω και προκάλεσε αρκετά γέλια!

Σε μία προσπάθεια λοιπόν, να διορθώσει το κατά τ' άλλα εντυπωσιακό της μακιγιάζ και να αφαιρέσει λίγη από τη λάμψη προκειμένου να μην δείχνει σαν... ντισκομπάλα, θεώρησε σωστό να βάλει λευκή πούδρα από την μύτη και κάτω θυμίζοντας έντονα... κλόουν!

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο, δεν είναι ανακάλυψη των δημοσιογράφων, οι οποίοι γενικότερα τα ψάχνουν κάτι τέτοια, καθώς η διχρωμία μπορούμε να πούμε ότι έβγαζε μάτι! Καλέ μήπως έφαγε λουκουμάδες με ζάχαρη άχνη το κορίτσι;

Keywords
Τυχαία Θέματα