Σαμαράς: Το 2013 θα αρχίσουμε να βγαίνουμε από την κρίση

Πεπεισμένος πως η Ελλάδα θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης από το 2013 εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς κατά την συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται στην Μάλτα.

 «Η Ελλάδα τηρεί και θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για να τερματιστεί η κρίση», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός. Αναφερόμενος στην τρικομματική κυβέρνηση

ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε πως στην χώρα μας υπάρχει αυτήν την στιγμή μία ευρεία συμφωνία υποστηρίζοντας παράλληλα ότι: «στην Ελλάδα είδαμε το χειρότερο πρόσωπο της κρίσης και μετά τις τελευταίες αποφάσεις που έχουμε λάβει, τον επόμενο χρόνο θα έχουμε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης».

Η συνάντηση του ΕΛΚ είχε θέμα «Η απάντηση είναι περισσότερη Ευρώπη – Ολοκληρώνοντας τη Νομισματική και Οικονομική Ένωση» και σε αυτή ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν μπορεί να πετύχει κανένα πρόγραμμα, αν δεν έχεις την κοινωνία μαζί σου». Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η επιτυχία της Ελλάδας απέναντι στην κρίση θα μετατραπεί και σε επιτυχία της Ευρώπης.

Τέλος σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης ο Αντώνης Σαμαράς τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κρατών, σχολιάζοντας πως περισσότερα μπορούν να γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι, παρά όταν είμαστε ο καθένας ξεχωριστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα