Ένα κακό αγόρι για τη Τουλίτσα

Μετά από μερικές αποτυχημένες σχέσεις και ένα sex tape, η Τουλίτσα Κοντοσταύλος φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άσου της Νιούκαστλ Ντάνι Σίμπσον.

Τι κι αν η καριέρα της πάει τα τελευταία χρόνια από το καλό στο καλύτερο; Στα προσωπικά της τα πράγματα δεν έμοιαζαν ιδανικά για τη Τουλίτσα Κοντοσταύλος, η οποία φαινόταν ότι δύσκολα μπορούσε να στεριώσει σε μια σχέση. Για την ακρίβεια τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, καθώς ο πρώην της Τζάστιν Έντουαρτς μέχρι και το sex tape τους «ανέβασε» στο internet για να την εκδικηθεί για τον

χωρισμό τους. 

Ωστόσο φαίνεται πως η τύχη στα ερωτικά της 24χρονης ποπ σταρ αλλάζει. Όπως έγινε γνωστό εδώ και περίπου δύο εβδομάδες βγαίνει με το «κακό παιδί» της Νιουκαστλ Ντάνι Σίμπσον. Κοινός τους φίλος είπε ότι ο άγγλος ποδοσφαιριστής είχε ξετρελαθεί μαζί της, το έψαξε πολύ για να βρει το τηλέφωνό της και πλέον οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Εκτός κι αν ο Σίμπσον αποδειχθεί πιο… κακό παιδί από ότι περιμένει η Τουλίτσα και σύντομα δούμε κάποιο νέο sex tape της στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα