Σαμαράς σε Αντετοκούνμπο: Κάρφωσέ τους! – Εικόνες από την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

10:49 3/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τον χαρακτήρα του και του ζήτησε να τρελάνει τους Αμερικανούς με τα καρφώματά του!

«Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα. Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι. Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατέληξε: «Να είστε καλά, να

είστε δυνατοί. Μας δίνεις μεγάλη χαρά και ευχαριστώ και για το καπέλο των Bucks. Για εμάς είναι μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα».

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε ένα εικόνισμα στον νεαρό αθλητή, με σκοπό «να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ότι ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει, ενώ τόνισε ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που ζει τις τελευταίες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα