Σάλος με τον Τράγκα και τους 4 Χρυσαυγίτες- Τι έγραψε ο Χατζηνικολάου

14:22 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα να προσκαλέσει στην εκπομπή του ”Ελεύθερος Σκοπευτής”, στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ, τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τους οποίους ανέλυσαν βασικές θέσεις του κόμματος και σχολίασαν τα γεγονότα στην προανακριτική.

Ο Χρήστος Παππάς κατηγόρησε για άλλη μια φορά το Mega Channel για την επιλογή του να παίζει τουρκικά σήριαλ ενώ σε ότι αφορά την πράξη του να ουρήσει έξω από τα γραφεία του καναλιού είπε πως δεν τον εκφράζει σαν άνθρωπο αλλά δεν μετανιώνει καθόλου.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε πως τα εκατομμύρια μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και έκανε λόγο για «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες».

Ο Κασιδιάρης υπεραμύνθηκε της στάσης του στην Προανακριτική Επιτροπή και υποστήριξε πως αυτά που είπε εκφράζουν πολλούς πολίτες οι οποίοι νοιώθουν έτσι ενώ αναφέρθηκε στα χρέη των κομμάτων και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών λέγοντας πως πρόκειται για «αλητεία και κλεψιά».

Τέλος, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του κ. Ματθαιόπουλο ο οποίος υποστήριξε πως παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες.

Οι διαμαρτυρίες κατά του Τράγκα για το στήσιμο της εκπομπής ήταν πολλές και έντονες. Τα πληκτρολόγια άναψαν και στα social media πολλά ήταν τα επικριτικά σχόλια κατά του δημοσιογράφου. Ο ίδιος επέμεινε αρκετές φορές πως κάλεσε εκπροσώπους όλων των κομμάτων οι οποίοι ωστόσο αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε πάνελ με εκπρόσωπους της Χρυσής Αυγής και εξήγησε πως δε μπορεί να μη δίνει το λόγο σε ένα κόμμα που βρίσκεται σταθερά δημοσκοπικά στην Τρίτη θέση.

Mε αιχμηρό τρόπο σχολίασε και ο Νίκος Χατζηνικολάου την επιλογή του φίλου και συνεργάτη του για τη σύνθεση της εκπομπης:

Keywords
Τυχαία Θέματα