Ρωσική προφητεία για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου!!!

Η έναρξη της διαδικασίας επαναγοράς ομολόγων και ο νέος τρόπος φορολόγησης κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επαναγορά ομολόγων των ιδιωτών….Δεν αφορά ούτε τα Ασφαλιστικά Ταμεία ούτε τις τράπεζες».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της προσπάθειας που ξεκινά σήμερα για την επαναγορά των ομολόγων των ιδιωτών, επικρατεί στην κυβέρνηση. Πεποίθηση του Μεγάρου Μαξίμου είναι πως από τη συγκεκριμένη διαδικασία θα υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία θα ανοίξουν το δρόμο για την ανάκαμψη της ελληνικής

οικονομίας».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Στο τρίγωνο των… Βερμούδων».

Η εφημερίδα γράφει «σεισμός για τα 550.000.000 δολάρια που χρεώνει το ΣΔΟΕ στη Μαργαρίτα. Πως εμπλέκεται ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου (σύμβουλος σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου). Ο ελληνικός λαός τρίβει τα… μάτια του για τις αποκαλύψεις! Τι λέει για το ποσόν ο μυστηριώδης κ.Σάμπι Μιονί».

ΕΘΝΟΣ: «Φόρος 45% για εισοδήματα άνω των 26.000 ευρώ».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «στο τραπέζι των συζητήσεων με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση το υπουργείο Οικονομικών παρουσιάζει νέα κλίμακα και νέο τρόπο φορολόγησης των μισθωτών και των συνταξιούχων. Επιδιώκει να διατηρήσει την κυβερνητική συνοχή, όμως δεν αποφεύγει την περαιτέρω αφαίμαξη των μικρών και μεσαίων νοικοκυριών».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ρωσική προφητεία για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «συγκλονιστικά τα όσα είπε ο Άγιος της Μόσχας, Γέροντας Αριστοκλής. Ο Ορθόδοξος γέροντας προείδε την επικράτηση του κομμουνισμού στη Ρωσία, τη διαίρεση της Γερμανίας, τη διάλυση της Βρετανικής Αυτοκρατίας, την κυριαρχία των ΗΠΑ στον πλανήτη, αλλά έχει προφητεύσει και το τέλος του κόσμου- όπως τον ξέρουμε- που θα έρθει από την Κίνα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Μίνι λίφτινγκ στο φορολογικό».

Η εφημερίδα γράφει ότι «αλλάζει ξανά η κλίμακα για μισθωτούς, συνταξιούχους. Συντελεστές 21% για εισοδήματα εως 18.000 ευρώ, 26% έως 26.000 ευρώ και 45% για μεγαλύτερα ποσά. Παραμένει η έκπτωση φόρου 1.950 ευρώ για όλους, αλλά και η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά. Εως τις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται η κατάθεση των διατάξεων στη Βουλή».

ΕΣΤΙΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο ΠΑΣΟΚ».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ο κ.Αλέξης Τσίπρας είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να μιμηθή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Κάνει τα πάντα για να φέρη τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην θέση που είχε το Πανελλήνιο Σσιαλιστικό Κίνημα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας την δεκαετία του ’80. Αυτή είναι η αλήθεια. Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Δυστυχώς με τραγικές συνέπεις για την πορεία του τόπου».

Η ΑΥΓΗ:»Αριστερό, δημοκρατικό ριζοσπαστικό κόμμα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «από τη δημοκρατία των συνιστωσών ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στη δημοκρατία των μελών. Σχεδόν ομόφωνα ψηφίστηκαν η Διακήρυξη και η Πολιτική Απόφαση του νέου κόμματος. Με την κυβέρνηση της Αριστεράς να σηκώσουμε όρθια την κοινωνία, να προωθήσουμε τη ριζική αλλα

Keywords
Τυχαία Θέματα