Ρήγμα στους «Τόρις»: Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης υπέρ του Brexit, κόντρα στον Κάμερον

Έξι κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος των Συντηρητικών στη Βρετανία εξέφρασαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν την εκστρατεία υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, προκαλώντας ρήγμα στην παράταξή τους.

Οι υπουργοί Δικαιοσύνης Μάικλ

Γκοβ, Εργασίας Ντάνκαν Σμιθ και ο εκπρόσωπος της Βουλής Κρις Γκρέιλινγκ είναι μεταξύ αυτών που άφησαν να εννοηθεί ή και δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θα πάνε κόντρα στη θέση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον.

«Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ. Γι' αυτό και πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε για να φύγουμε από την ΕΕ και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Υπέρ της παραμονής στην ΕΕ έχουν ταχθεί οι υπουργοί Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Εσωτερικών. Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τη θέση του.

The post Ρήγμα στους «Τόρις»: Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης υπέρ του Brexit, κόντρα στον Κάμερον appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα