Γεννηματά σε Τσίπρα: «Με την κυβέρνησή σας, πότε είμαστε εκτός ευρώ, πότε εκτός Σένγκεν»

Χρειάζεται εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων που προκύπτουν από την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση στο Αιγαίο, τόνισε η Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα στη Βουλή.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε για τα λάθη και τις αστοχίες της κυβέρνησης, ενώ εξαπέλυσε αλλεπάλληλες επιθέσεις στον πρωθυπουργό. «Χρειάζεται επιτέλους εθνική στρατηγική, δεν μπορούμε άλλο να μετράμε

τα λάθη της κυβέρνησης», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η εθνική στρατηγική δεν σημαίνει ότι θα μπορεί η κυβέρνηση να λειτουργεί μονομερώς και μετά να ζητάει στήριξη, γιατί αυτό λέγεται εκβιασμός».

«Είχατε Βαρουφάκηδες στο προσφυγικό που δήλωναν ότι είναι καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες. Πόσες Βαρουφάκηδες έχετε; Είστε ή δεν είστε ο υπεύθυνος πρωθυπουργός; Αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη για τα λάθη σας», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την ανησυχία της για τις εξελίξεις και το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα της χώρα και επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός, η Ελλάδα κινδυνεύει πότε να βγει από το ευρώ και πότε από την Σένγκεν.

The post Γεννηματά σε Τσίπρα: «Με την κυβέρνησή σας, πότε είμαστε εκτός ευρώ, πότε εκτός Σένγκεν» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα