Ριάνα-Μπράουν: Ο κόσμος το έχει τούμπανο…

Επίσημα δεν είναι μαζί, αλλά όπου και να κοιτάξεις παρέα τους βλέπεις. Και όπως φαίνεται η Ριάνα και ο Κρις Μπράουν είναι και πάλι μαζί…

Το περασμένο διάστημα οι συχνές κοινές εμφανίσεις τους προβλημάτισαν. Τόσο γιατί ο Κρις Μπράουν είχε σχέση με άλλη γυναίκα, αλλά και επειδή η Ριάνα παλιότερα είχε φάει της ψιλές της από τον γνωστό ράπερ. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισαν τότε. Ωστόσο φαίνεται ότι η 24χρονη ποπ σταρ δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Μπράουν και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε και επίσημη επανασύνδεση. 

Γιατί ανεπίσημα από το καλοκαίρι οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί. Στις διακοπές, στη διασκέδαση, ακόμα και σε απονομή βραβείων ο Μπράουν δεν δίστασε να φιλήσει μπροστά σε όλο τον κόσμο τη Ριάνα. Και όπως είπε στενός φίλος της τραγουδίστριας “ναι μεν η Ριάνα είναι κλεισμένη στο στούντιο προκειμένου να ολοκληρώσει το νέο της άλμπουμ, αλλά με τον Κρις μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο”. Μάλιστα δεν δίστασε να προβλέψει ότι μόλις κυκλοφορήσει το “Unapologetic” θα γνωστοποιήσει και τον δεσμό της με τον Μπράουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα