Ράγισε καρδιές η μάνα του Φύσσα- Ο φονιάς είπε στον γιό μου «θα σε καθαρίσω π@@@η»

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η μητέρα του Παύλου Φύσσα περιγράφοντας με απόλυτη διαύγεια το χρονικό της δολοφονίας του γιου της επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Η τραγική μητέρα περιγράφει τί είπε ο φονιάς του γιού της πριν του καρφώσει το μαχαίρι αλλά και την αντίδραση της αστυνομίας που φοβήθηκε να παρέμβει αφήνοντας το παιδί της να σβήσει μπροστά στα μάτια όλων.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η μητέρα

του 34χρονου μουσικού έκανε λόγο για αυτόπτη μάρτυρα που βιντεοσκόπησε όσα συνέβησαν, αλλά έκανε το «λάθος» να πάει στην αστυνομία. «Πρέπει να βρούμε το βίντεο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το παιδί είχα, προστάτευε τους πάντες. Το φάγανε το παιδί μέσα στο σπίτι του», είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Παύλου Φύσσα και τόνισε πως ο γιος της θυσιάστηκε για να προστατέψει τους φίλους του τους οποίους προέτρεψε να σκορπιστούν στα στενά για να γλιτώσουν.

Ωστόσο η μητέρα του Παύλου Φύσσα κατηγορεί ανοικτά τους άνδρες της αστυνομίας για εγκληματική αδράνεια μπροστά στο φονικό περιστατικό. «Ήταν εκεί 6 μηχανές με 12 αστυνομικούς. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα να πάνε να τον σώσουν γιατί θα γίνει κακό και αυτοί απάντησαν: Με αυτά τα γομάρια δεν τα βάζουμε».

Τέλος η μητέρα του 34χρονου περιέγραψε πως χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά «Θα σε καθαρίσω πούστη». «Ηταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε» τόνισε και ξεκαθάρισε πως ο γιος της δεν ανήκε σε καμία πολιτική οργάνωση αλλά ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα