Οι Χρυσαυγίτες «τσεπώνουν» χρήματα που μαζεύουν για τους απόρους και πουλάνε προστασία στους Πακιστανούς

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις που κάνει το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα Έθνος σχετικά με τις δράσεις του εθνικιστικού κόμματος, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας σκοτεινές πτυχές του.

Πέραν του τρόπου λειτουργίας της οργάνωσης και των πρακτικών της, σοκ, προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με το πώς στην πραγματικότητα συμπεριφέρεται η Χρυσή Αυγή

στους Πακιστανούς και τους αλλοδαπούς γενικότερα τους οποίους έχει στοχοποιήσει στον λόγο της. Παρά το αντιμεταναστευτικό της μένος, η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προστατεύει τους Πακιστανούς όπως λέει ο άνδρας, ενώ αποκαλύπτει πως εκμεταλλεύεται μέχρι και τους Έλληνες τους οποίους υποτίθεται βοηθά.

Σχετικά με τους Πακιστανούς ο άνδρας αναφέρει: «Τους Πακιστανούς τους χτυπούσαν για τα μάτια του κόσμου. Γιατί δεν μπορώ να δεχθώ ότι βαράω Πακιστανό αλλά μετά του πουλάω προστασία. Όποιον Πακιστανό κι αν ρωτήσεις στην Νίκαια γελάει όταν ακούει Χρυσή Αυγή. Η ΤΟ Νίκαιας προστατεύει τους Πακιστανούς. Η τοπική της Νίκαιας παίρνει τα ρούχα που δίνει ο κάθε απλός άνθρωπος για βοήθεια σε απόρους και στην συνέχεια τα δίνουν σε Πακιστανούς στην λαϊκή οι οποίοι τα πουλάνε στους πάγκους τους και δίνουν στους χρυσαυγίτες ποσοστά».

Το εθνικιστικό κόμμα ωστόσο φαίνεται πως εκμεταλλεύεται και τους ίδιους τους Έλληνες καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και από την καταμέτρηση που γινόταν στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχανε μαζευτεί 300 ευρώ που τα έβαζαν στην τσέπη τους. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα των σπιτιών τους και έκαναν μία ζωή αξιοπρεπέστατη. Παρόλο που ο Γιώργος Πατέλης και η σύζυγός του είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μητέρας του, ζουν σε μεγάλο άνετο σπίτι στην Νίκαια. Πληρώνει φως νερό τηλέφωνο, κοινόχρηστα ζει αξιοπρεπέστατα και υπερηφανεύεται ότι έδινε κάθε μέρα στο παιδί του 15 ευρώ. Αν είσαι άνεργος από κάπου πρέπει να τα βγάζεις αυτά».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως για όλα τα παραπάνω έχει γνώση και ο Γιάννης Λαγός που έχει το γενικό πρόσταγμα για όλες τις ΤΟ της περιοχής, καθώς όπως λέει με τις πλάτες του γίνονταν όλα αυτά, ενώ όσοι τόλμησαν να μιλήσουν, ξυλοκοπήθηκαν άγρια. «Τους έβγαζαν ψεύτες, απείθαρχους, και μετά τους διέγραφαν».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα