Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Προβλήματα στα βόρεια προάστια

Προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα, στα βόρεια προάστια των Αθηνών.

Κεντρικοί οδικοί άξονες που οδηγούν στα βόρεια των Αθηνών, όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων, πλημμύρισαν με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία και μικρές ταχύτητες, αφού σε αρκετά στα σημεία παρατηρήθηκε συσσώρευση υδάτων κατά μήκος του οδοστρώματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ) έχει δεχθεί μέχρι

στιγμής 33 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές των βορείων προαστίων, όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία και η Αγία Παρασκευή.

Επίσης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΠΥ, πραγματοποιήθηκε και απεγκλωβισμός οδηγού από ακινητοποιημένο όχημα επί της οδού Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, όπου και διακόπηκε η κυκλοφορία για λίγη ώρα.

Νωρίτερα, λόγω έντονης συσσώρευσης υδάτων η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία και στην υπόγεια διάβαση στην οδό Σπύρου Λούη.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού έως και την Κυριακή

Τετάρτη 17-09-2014

Καιρός: στο Ιόνιο γενικά αίθριος. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και την ανατολική Στερεά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά από το βράδυ θα ασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Διαβάστε την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες ΕΔΩ

Φωτογραφία: Eurokinissi

The post Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Προβλήματα στα βόρεια προάστια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα