Ψυχωτική μητέρα διατηρεί τον προσωπικό της «ναό των Ευχούληδων»

15:49 9/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Άσχημοι, καφέ και με τα πιο παράξενα μαλλιά που έχετε δει ποτέ. Αυτοί είναι πάνω κάτω οι Ευχούληδες, που για δεκαετίες αποτελούσαν απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε σπίτι.

Και, ενώ οι παράξενες αυτές κούκλες απευθύνονται κυρίως σε νεανικό κοινό, μία ενήλικη γυναίκα, μητέρα ενός, φαίνεται πως δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της τις εφηβικές της ασχολίες.

Ο Μισέλ Κέρινγκς, γυμνάστρια από το Λος Άντζελες, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «My Crazy Obsession», όπου παρουσιάζονται ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων με διάφορες

μορφές ψυχώσεων.

Η 38χρονη Κέρινγκς έχει στην κατοχή της, ούτε λίγο ούτε πολύ, 3.000 Ευχούληδες, ενώ έχει δημιουργήσει το δικό της ναό για Ευχούληδες, όπου παίζει μαζί τους, ενώ έχει και ένα τεράστιο πλαστικό κεφάλι Ευχούλη, το οποίο φοράει για να νιώθει πιο κοντά στις αγαπημένες τις κούκλες. Εκεί, η Μισέλ περνάει αρκετές ώρες της ημέρας, ενώ όταν ο σύζυγός της παραπονιέται, φοράει το κεφάλι του Ευχούλη και του κάνει νάζια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής, η Κέρινγκς δήλωσε: «Οι Ευχούληδες με κάνουν χαρούμενη όταν με κοιτούν. Νομίζω ότι είναι τόσο άσχημοι που είναι γλυκούληδες. Μου αρέσουν τα παράξενα πράγματα στη ζωή. Ποτέ δεν μπορώ να έχω αρκετούς Ευχούληδες στη ζωή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα