Ψυχολογικό ράκος ο Τζάγκερ – Προσπαθούσε να σώσει την σύντροφό του από τα χρέη

Στο «κενό» φαίνεται τελικά να έπεσαν οι προσπάθειες του Μικ Τζάγκερ που για χρόνια στεκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του Λόρεν Σκοτ σαν φίλος αλλά και σαν σύντροφος.

Τα πρώτα δημοσιεύματα, μετά το άκουσμα του τραγικού θανάτου της ξεκίνησαν σιγά -σιγά και ξετυλίγουν το ψυχολογικό κουβάρι της γνωστής σχεδιάστριας. Μάλιστα πολλά από αυτά αναφέρουν πως ο μουσικός θρύλος, επανειλημμένα είχε δαπανήσει εκατομμύρια για την καλή του και τη διάσωση της οικονομικής της κατάστασης από πολλά χρέη που την ακολουθούσαν και τελικά ήταν αυτά που την έφθασαν στα άκρα.

Ο Μικ

Τζάγκερ τα τελευταία 24ωρα είναι ένα ερείπιο, αδυνατώντας να δεχτεί την τραγική είδηση ενώ την Τρίτη απέτισε φόρο τιμής λέγοντας χαρακτηριστικά «αγωνίζομαι να κατανοήσω τον θάνατο σου». Την ίδια στιγμή ο 70χρονος καλλιτέχνης μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά και τον πόνο έχει βρει παρηγοριά, από το βράδυ της Τρίτης, στην Αυστραλία, στο πλευρό των δύο του παιδιών.

Το τελευταίο αντίο από τον θρύλο της ροκ

Ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική ιστοσελίδα του θρύλου της ροκ, για τον άδικο χαμό της 49χρονης αγαπημένης, του έρχεται να γράψει τις τελευταίες λέξεις στην σχέση τους: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αγωνίζομαι να καταλάβω πως η αγαπημένη μου αλλά ταυτόχρονα και η καλύτερή μου φίλη θα μπορούσε να τελειώσει τη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί. Είχε μεγάλη παρουσία αλλά και το ταλέντο της ήταν αξιοθαύμαστο, τουλάχιστον για εμένα. Έχω συγκινηθεί από τα αφιερώματα ανθρώπων που την αγαπούσαν αλλά καθώς επίσης και τα προσωπικά μηνύματα υποστήριξης που έλαβα εγώ ο ίδιος για τον χαμό της. Ποτέ δεν θα την ξεχάσω».

Ο Τζάγκερ «πάλευε» να την κρατήσει στη ζωή

Πριν από την τραγική κατάληξη, και χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Τζάγκερ είχε κατ 'επανάληψη πληρώσει εκατομμύρια λίρες βοηθώντας την άτυχη Λόρεν να ξεφύγει από την οικονομική δυσχέρεια πριν αυτή την οδηγήσει στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και να κρεμαστεί μέσα στο διαμέρισμά τους στον όγδοο όροφο μίας συνοικίας στο Μανχάταν. Οι επιχειρήσεις τη μόδας δέχθηκαν ένα σφοδρό πλήγμα και τα ήδη τεράστια χρέη της είχαν εκτοξευθεί ενώ οι τελευταίες αναφορές που καταθέσει τον περασμένο Οκτώβριο έδειξαν ότι η εταιρεία είχε έλλειμμα ύψους 3.5 εκατομμυρίων λιρών, ενώ μόνο στους πιστωτές της χρωστούσε σχεδόν 4.6 εκατομμύρια λιρών.

Ένας φίλος της Λόρεν είπε: Η Λόρεν ήταν τρομερά αναστατωμένη από το γεγονός πως τίποτε δεν πήγαινε καλά, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη της London Fashion Week τον Φεβρουάριο. «Ήταν δικαιολογημένα στενοχωρημένη από ό, τι είχε συμβεί. Ο Μικ ήταν εκεί γι 'αυτήν σε κάθε της βήμα και προσπαθούσε να βοηθήσει όσο καλύτερα μπορούσε την κατάσταση.

Η άτυχη Λόρεν Σκοτ μαζί με τον Μικ Τζάγκερ και τις κόρες του, Λιζ(:πρώτη από αριστερά) και Γεωργία(:στο κέντρο)

Χθες, ο Μικ Τζάγκερ πέρασε την ημέρα του σε 5αστερο ξενοδοχείο του Περθ, με παρηγοριά τις δύο κόρες του, την 30χρονη Λιζ και την 22χρονη Γεωργία. Μάλιστα, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, είπε ότι δεν έχει κοιμηθεί καθόλου και ότι ο γιατρός είναι συνεχώς δίπλα του και πρόσθεσε: «Νιώθει εντελώς κατεστραμμένος και το μόνο που θέλει είναι να περιβάλλεται από την οικογένειά του. Εμείς ποτέ δεν έχουμε δει τόσο καταπονημένο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά ανήσυχοι γι 'αυτόν.

Μάλιστα το επόμενο βράδυ του τραγικού θανάτου , η μπάντα ετοιμαζόταν για περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ενώ πιστεύεται ότι ο Τζάγκερ επέλεξε να μην πετάξει αμέσως στη Νέα Υόρκη για να αποφευχθεί η κατάσταση θα μετατραπεί σε «τσίρκο», όμως τώρα πλέον ετοιμάζεται να πάει εκεί και να βοηθήσει με την κηδεία.

Οι «φήμες» κάνουν την κατάσταση χειρότερη

Επίσης, άμεσα διαψεύστηκε η είδηση πως ο Τζάγκερ και η αδικοχαμένη Λόρεν Σκοτ, είχαν χωρίσει, αφού κάτι τέτοιο περιλαμβανόταν στις πρώτες δηλώσεις της αστυνομίας για το πρόσωπο και το γεγονός και έκαναν λόγο για την «πρώην» του Μικ Τζάγκερ.

Τέλος, πηγές αμφισβητούν κατά πόσο η απουσία του ένα σημείωμα αυτοκτονίας θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Λόρεν σκόπευε να αυτοκτονήσει και δεν ήταν μια «κραυγή για βοήθεια». «Το γεγονός ότι δεν υπήρχε ένα σημείωμα αυτοκτονίας οδήγησε αναπόφευκτα κάποιους να πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν μια κραυγή για βοήθεια και ότι δεν νοείται να τερματίσει τη ζωή της. Η αστυνομία ψάχνει σε κάθε γωνία για να προσπαθήσουμε και να φέρουμε εις πέρας την κατάσταση , ιδιαίτερα για την οικογένειά της», δήλωσε κάποιος από το στενό περιβάλλον της Σκοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα