Πρώτο τρέιλερ για το Finding Dory [βίντεο]

Δώδεκα χρόνια μετά το Finding Nemo της Pixar, μια ταινία που για πολλούς λόγους έχει μείνει στη μνήμη όσων την είχαν παρακολουθήσει, η γνωστή εταιρεία ετοιμάζει το πρώτο sequel, με την ονομασία Finding Dory και προς τέρψιν των fans της χαριτωμένης μπλε πρωταγωνίστριας

έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο trailer.

Η ταινία επικεντρώνεται στην Dory που ως γνωστόν δε θυμάται τίποτα και πλέον έχει μετακομίσει δίπλα από το Nemo και τον πατέρα του Marlin. Όπως θα μπορέσετε να παρατηρήσετε οι περισσότεροι χαρακτήρες της αρχικής ταινίας επιστρέφουν, όμως η πλοκή αφορά τη ζωή της Dory που θυμάται (μάλλον από θαύμα) ότι θα πρέπει να βρει την οικογένειά της.

Στην ουσία αυτό ήθελε να κάνει και στην πρώτη ταινία, πριν εισβάλλει κυριολεκτικά στη ζωή του Marlin, οπότε και έσωσαν το Nemo. Σκηνοθέτες θα είναι οι Andrew Stanton και Angus MacLane, ενώ οι πρωταγωνιστές δανείζονται τις φωνές των Ellen Degeneres, Idris Elba, Dominic West, Diane Keaton και πολλών άλλων. Το Finding Dory αναμένεται να λανσαριστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Ιουνίου 2016.

Δείτε το τρέιλερ:

πηγή: enternity.gr

The post Πρώτο τρέιλερ για το Finding Dory [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα