Φουλάρει για την πρόκριση η ΑΕΚ – Ελπίζει ο ΠΑΟΚ – Δυσκολεύει του Άρη

Η ΑΕΚ πήρε νέα μεγάλη νίκη κόντρα στην Νεπτούναςκαι πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου του Eurocup. Με σούπερ Βασιλειάδη νίκησε ο ΠΑΟΚ τη Λιέτουβος Ρίτας. Νέα ήττα για Άρη από τη Μπάνβιτ.

Νεπτούνας - ΑΕΚ

80-86

Η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ μπορεί να... άργησε δύο αγωνιστικές, αλλά από τότε η «Βασίλισσα» είναι ασταμάτητη! Η ΑΕΚ έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στον ΣΤ' Όμιλο του EuroCup κι έβαλε βάσεις για πρόκριση, την στιγμή που στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη (5/5)!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν... άπιαστος για ακόμα ένα παιχνίδι (27π., 8ριμπ., 3ασ.), ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε μεγάλη εμφάνιση με 4/8 τρίποντα (16π.) κι ο Μαρκ Κάρτερ έδειξε θετικό πρόσωπο (11π.).

Ο Ντράγκαν Σάκοτα που δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυαματία Μίλαν Μιλόσεβιτς που έμεινε στην Αθήνα, είχε για πρώτη φορά στο ρόστερ του τον Δημήτρη Μαυροειδή (10:43) που έδωσε λύσεις.

Η Ένωση που είχε στο πλευρό της περίπου 200 φιλάθλους, που δεν σταμάτησαν να την εμψυχώνουν λεπτό, πλέον βρίσκεται στο 3-2, ενώ η Νεπτούνας... έπεσε στο 2-3.

ΠΑΟΚ - Λιέτουβος Ρίτας 81-76

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά τελικά τα κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στη μαχητική Λιέτουβος Ρίτας με 81-76, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση μέσω της 4ης θέσης. Τρομερός ο Κώστας Βασιλειάδης που είχε 27 πόντους, 3 τρίποντα και 13/13 βολές

Μπάνβιτ - Άρης 96-84

Η κακή άμυνα του Άρη (96 πόντοι παθητικό), τα επιθετικά ριμπάουντ της Μπάνβιτ (19) και η κακή διαιτησία (31-11 οι βολές) διέκοψαν το σερί 7 νικών του Άρη αφού η τουρκική ομάδα επικράτησε με 96-84.

Στα αξιοσημείωτα του ματς το triple double figure του Κόρτνεϊ Φόρτσον (13π., 11ρ., 10ασ.).

The post Φουλάρει για την πρόκριση η ΑΕΚ – Ελπίζει ο ΠΑΟΚ – Δυσκολεύει του Άρη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα