Προσιτή πολυτέλεια! Ξενοδοχεία 5 αστέρων που μπορείς να επισκεφθείς χωρίς να πληρώσεις μία περιουσία [εικόνες]

Ονειρεύεσαι πολυτελή δωμάτια, ανέσεις, καλό φαγητό, spa και ξενοδοχεία που θα σε στείλουν στα ουράνια; Ωστόσο, σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις οικονομικά; Πέντε ξενοδοχεία σου παρέχουν όλα τα παραπάνω χωρίς να επιβαρύνουν ιδιαίτερα την τσέπη σου!

Πρώτος προορισμός η Αίγυπτος! Το «Le Meridien Pyramids Hotel» στο Κάιρο θα σου κοστίσει 60 ευρώ τη βραδιά, περίπου, ενώ βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από διάσημα αξιοθέατα για όποιον «κουραστεί» να κάνει ηλιοθεραπεία στην τεράστια πισίνα που διαθέτει. Κι αν πεινάσεις υπάρχει

24ωρος μπουφές για να ικανοποιήσεις την όρεξή σου.

Η δεύτερη επιλογή ακούει στο όνομα «Hotel Geneve CD de Mexico» και η διανυκτέρευση δεν ξεπερνά τα 71 ευρώ. Ξενοδοχείο πέντε αστέρων, βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού, και διαθέτει 268 δωμάτια. Κομμωτήριο, δωμάτια για μασάζ και υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις που σου προσφέρει.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Grand Hotel Sofia Hotel Geneve CD de Mexico Le Meridien Pyramids Hotel Millennium Plaza Hotel Dubai Radisson Blu Es Hotel Rome

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους χειμερινούς προορισμούς, που επισκέπτονται αρκετοί. Η Σόφια της Βουλγαρίας είναι μία πόλη που έχει την όμορφή της όψη και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει, ειδικά αν μείνεις στο «Grand Hotel Sofia». Πρόκειται για ένα πέντε αστέρων ξενοδοχείο που έχει χαρακτηριστεί έργο τέχνης και δεν θα σου κοστίσει πάνω από 70 ευρώ τη βραδιά. Μικρή πολυτέλεια; Η ανοιχτή βεράντα που διαθέτει.

Αν και το Ντουμπάι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με ακριβές διαμονές και απλησίαστη πολυτέλεια, το «Millennium Plaza Hotel Dubai» αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή του Ντουμπάι και διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ορισμένα με πολύ εντυπωσιακή θέα ενώ το διάσημο εμπορικό κέντρο Dubai Mall βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Η τιμή του ανά βραδιάς περίπου στα 130 ευρώ.

Ολοκληρώνοντας με τη Ρώμη, το «Radisson Blu Es Hotel Rome» θα σου κοστίσει 134 ευρώ τη βραδιά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για την εξερεύνηση όλης της περιοχής και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο Κολοσσαίο και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα. Με 232 δωμάτια και 23 σουίτες κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν βασιλιάς ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο και τζακούζι.

The post Προσιτή πολυτέλεια! Ξενοδοχεία 5 αστέρων που μπορείς να επισκεφθείς χωρίς να πληρώσεις μία περιουσία [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα