Προπονητής μιας… χρήσεως ο Τσάνας στην Εθνική – στα 500.000 ευρώ η αποζημίωση του Ρανιέρι

Ο αγώνας με τα Νησιά Φερόε αποτέλεσε τελικά το κύκνειο άσμα του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, αφού κρίθηκε σκόπιμο από την ΕΠΟ να φύγει μια ώρα… αρχύτερα και να μην δώσει το παρόν στο φιλικό της Τρίτης με τη Σερβία στα Χανιά.

Για τη θέση του προπονητή μιας… χρήσεως επελέγη ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος αρχικά ήταν προπονητής των Ελπίδων και μετά την ήττα με 10-0 από την Ελβετία

ανέλαβε τους Νέους.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014. Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής. Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης», ανέφερε η ΕΠΟ, η οποία κατάφερε τελικά να… σώσει 1 εκατ. ευρώ σε ότι αφορά το ύψος της αποζημίωσης που θα δοθεί στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε να λάβει το 1/3 του ποσού που προέβλεπε το κλειστό διετές συμβόλαιό του, δηλαδή περί τις 500.000 ευρώ, σε ένα βελούδινο, όπως εξελίχτηκε διαζύγιο, για τα ελληνικά ταμεία…

Στο πλάι του 47χρονου Τσάνα, που έχει περάσει από τον πάγκο όλων των μικρών Εθνικών Ομάδων, θα είναι κανονικά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου και να μην κάνει πράξη την σκέψη παραίτησης που εξέφρασε στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την ντροπιαστική ήττα της Παρασκευής.

Σε ότι αφορά το μόνιμο αντικαταστάτη του Ρανιέρι, η ΕΠΟ διαψεύδει ουσιαστικά το δημοσίευμα του «Kicker», που «έφερνε» προ των πυλών της Εθνικής Ομάδας τον Τζιοβάνι Τραπατόνι.

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον νέο προπονητή. Είναι πάρα πολύ νωρίς» τόνισε ο Γιώργος Σαρρής, που δεν έχει κάνει ακόμα καμία επαφή, καθώς το επόμενο επίσημο παιχνίδι είναι στις 29 Μαρτίου.

Στην πραγματικότητα όμως έχουν γίνει ήδη κάποιες σκέψεις και τα ονόματα που έχουν «κυκλοφορήσει» είναι τέσσερα: πρόκειται για τους Αγγελο Αναστασιάδη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Δώνη (ΑΠΟΕΛ), Σάκη Τσιώλη (άνεργος) και τον Τιμούρ Κετσπάγια, που μετά το 0-4 από την Πολωνία την Παρασκευή παραιτήθηκε από την Εθνική Γεωργίας.

The post Προπονητής μιας… χρήσεως ο Τσάνας στην Εθνική – στα 500.000 ευρώ η αποζημίωση του Ρανιέρι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα