Πότε θα παντρευτεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Τις νέες της δηλώσεις με φουσκωμένη τηn κοιλίτσα της έκανε στις κάμερες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός που μετρά πλέον αντίστροφα για να γίνει μανούλα αποκάλυψε το άγχος της για την ώρα που πλησιάζει ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την φωτογραφία με το νυφικό που μας ξεγέλασε όλους.

Πριν λίγες η μέρες η Πηνελόπη πόσταρε στο Instagram φωτογραφία

της ντυμένη νυφούλα. Για αρκετή ώρα νομίζαμε πως εκείνη και ο αγαπημένος της ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο η ίδια πραγματοποιούσε τα τελευταία της γυρίσματα για το σίριαλ οι «Συμμαθητές». Πόσο έτοιμη για γάμο είναι η ίδια;

«Είναι χαζά τώρα αυτά. Καταρχάς δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο (και να βάλω αυτό το νυφικό). Φυσικά και το έχω σκεφτεί να παντρευτώ, δεν ξέρω τώρα θα δούμε. Έχω έναν άνδρα που ταιριάζουμε πάρα πολύ και είμαστε λίγο παλαβοί και οι δύο. Μπορεί να με πάρει ένα πρωί και να με πάει κάπου δεν ξέρω. Έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον γάμο, εγώ προσωπικά. Δεν είναι όμως κάτι που συνέχεια θέλω να το κουβεντιάζω γιατί κοινωνικά η Ελλάδα δεν είναι και πολύ συμβατή με την άποψή μου».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Πότε θα παντρευτεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου; appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα