Από την Τυνησία στην Ισπανία: 17 τοποθεσίες γυρισμάτων των ταινιών «Star wars» που μπορείς να επισκεφθείς! [εικόνες]

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Star Wars: The Force Awakens» έχει ξεκινήσει. Το νέο φιλμ, που βγαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων στους αθηναϊκούς κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία του Τζέι Τζέι Έιμπραμς, έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό με χιλιάδες κόσμου να αναμένει την «άφιξή» του.

Ένα από τα στοιχεία της επιτυχίας και των προηγούμενων ταινιών είναι τα εντυπωσιακά σκηνικά τα οποία εναλλάσσονται με τα σπέσιαλ εφέ, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα.

Ήξερες, όμως, ότι

πολλά από τα μέρη που βλέπεις, μπορείς να τα επισκεφθείς και στην πραγματικότητα; Δες παρακάτω τις τοποθεσίες που υπήρξαν σήμα-κατατεθέν των φιλμ και θα εκπλαγείς!

1 από 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > AJIM, ΤΥΝΗΣΙΑ AVENUE 7 NOVEMBRE, ΤΥΝΗΣΙΑ BUTTERCUP VALLEY, ΑΡΙΖΟΝΑ HARDANGER JOKULEN GLACIER ΚΑΙ FINSE, ΝΟΡΒΗΓΙΑ LA GRANDE DUNE, ΤΥΝΗΣΙΑ PLAZA DE ESPANA, ΙΣΠΑΝΙΑ SKELLIG MICHAEL, ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIDI DRISS, ΤΥΝΗΣΙΑ VILLA DEL BALBIANELLO, ΙΤΑΛΙΑ WHIPPENDELL WOODS, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΙΤΝΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DEATH VALLEY, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ REDWOOD, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ, ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΟΛΠΟΣ PHANG NGA, ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ RAF GREENHAM, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

The post Από την Τυνησία στην Ισπανία: 17 τοποθεσίες γυρισμάτων των ταινιών «Star wars» που μπορείς να επισκεφθείς! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα