Ποιος θα είναι ο νέος οικοδεσπότης των βραβείων Όσκαρ τώρα που ο Σεθ Μακ Φάρλαν αποχαιρετά;

Ο Σεθ Μακ Φάρλαν, παρουσιαστής της φετινής τελετής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι η φετινή του εμφάνιση ήταν και η τελευταία, καθώς απέρριψε τελικά την πρόταση που δέχθηκε για να είναι οικοδεσπότης στην 86η τελετή των βραβείων Όσκαρ.

Ο Craig Zadan και

ο Neil Meron, υπεύθυνοι για την παραγωγή των Βραβείων Όσκαρ για δεύτερη συνεχή χρονιά, φέρεται να έχουν «ερωτευτεί» τον κωμικό και σκηνοθέτη με αποτέλεσμα να τον παρακαλούν με κάθε τρόπο να βρίσκεται και πάλι στην τελετή του επόμενου έτους παρά τις επικριτικές αντιδράσεις και τις κριτικές που έχει δεχτεί ο Σεθ για την παρουσίαση.

Ωστόσο ο Μακ Φάρλαν ξεκαθάρισε τη θέση του για τις φήμες που τον θέλουν να είναι παρουσιαστής των βραβείων Όσκαρ του επόμενου έτους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Οι κακές κριτικές έφτασαν στο τέλος: Δεν μπορώ να ξαναπαρουσιάσω τα Όσκαρ ξανά», έγραψε με χιούμορ. Και πρόσθεσε, «Προσπάθησα όσο μπορούσα να βρω χρόνο μέσα στο πρόγραμμά μου, αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι ξεκούραση. Ωστόσο, εκτιμώ βαθύτατα το ενδιαφέρον που μου έδειξαν στο πρόσωπό μου οι παραγωγοί, Zadan και Meron, οι οποίοι είναι από τους πιο ταλαντούχους του χώρου».

Πηγές αναφέρουν ότι ο Μακ Φάρλαν αφιέρωσε τέσσερις μήνες στην προετοιμασία της συμμετοχής του στην τελετή που – αν κρίνει κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης – ήταν επιτυχημένη. Κι αυτό διότι η θεαματικότητα των 85ων Όσκαρ του 2013 ήταν κατά 3% υψηλότερη απ’ ότι τα 84α Όσκαρ του 2012. Το χιούμορ του ωστόσο, φαίνεται να δίχασε κοινό και κριτικούς για την ποιότητά του και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι επρόκειτο για μια «αντισυμβατική» επιλογή.

Είναι πάντως αναμενόμενο για τον διάσημο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη να μην δύναται να βρεθεί και πάλι στο πλατό ως παρουσιαστής των Όσκαρ, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί για εκείνον μια μεγάλη δέσμευση, άρα και τροχοπέδη στη δουλειά του.

Αυτή την περίοδο μάλιστα ο ίδιος εργάζεται εντατικά πάνω στο νέο του κινηματογραφικό project «A Million Ways To Die In The West» στο οποίο πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα ανάμεσα στα οποία αυτά των Σαρλίζ Θερόν, Αμάντα Σέιφριντ και Λίαμ Νίσον. Ο λόγος για τη νέα του ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2014, μια εβδομάδα αργότερα από το κανονικό, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών του. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για το ποιος θα είναι οικοδεσπότης της τελετής το 2014, όπως του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η θέση, όμως, δεν φαίνεται να έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα