Η Θωμαή Απέργη κερνάει δροσερές… νότες

Αυτό το καλοκαίρι το Akanthus υποδέχεται μια ξεχωριστή νεαρή καλλιτέχνιδα που έχει σαγηνεύσει το κοινό με τα τραγούδια και τις λαμπερές επί σκηνής εμφανίσεις της. Η Θωμαή Απέργη, τον περασμένο χειμώνα κέρδισε τις εντυπώσεις με έναν ιδιαίτερο ρόλο στο Αθηνών Αρένα σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, τον Στέλιο Ρόκο και την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ακολούθησε μια σειρά πολύ επιτυχημένων live

βραδιών στο Balux cafe the House Project στην παραλία της Γλυφάδας! Και τώρα έρχεται για να μας χαρίσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό ταξίδι.

Από την Τετάρτη 22 Μαΐου και κάθε Τετάρτη η Θωμαή Απέργη και οι συνεργάτες της δίνουν ραντεβού στο stage του Akanthous και μας χαρίζουν μαγικές live βραδιές με κλασσικά jazz standards των 30′s, 40′s, 50′s, αλλά και διασκευές πασίγνωστων soul και pop τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε.

Οι εμφανίσεις στο Akanthus συνοδεύονται από την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άκρως καλοκαιρινού single της Θωμαής με τίτλο «Summer Nights» που έρχεται να συμπληρώσει τις πρώτες επιτυχίες της με την Panik Records, «What’s Your Name ( Μια Βραδιά)», «You Keep Me Rolling» και «One Last Kiss».

To set up θα είναι ακουστικό αποτελούμενο από ένα πιάνο με rhodes ήχους με μία εξαιρετικά ταλαντούχα jazz πιανίστρια, την Ζωή Ευσταθίου και έναν ξεχωριστό κοντραμπασσίστα τον Κώστα Μαυρίδη που δίνει άλλη διάσταση στην έννοια του groove. Ετοιμάσου για δροσερές βραδιές παρέα με τη Θωμαή Απέργη…

Keywords
Τυχαία Θέματα