Ποιός ήταν πραγματικά ο πρωταγωνιστής του Glee και πως έφτασε στο θάνατο

Ανάστατο το Χόλυγουντ από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Γκόρι Μόντεϊθ, γνωστού στο ευρύ κοινό από την σειρά Glee. Ο νεαρός που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ του Καναδά αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του εθισμού στου σε ναρκωτικές ουσίες.

Με ένα λιτό μήνυμα, η εκπρόσωπος Τύπου του διάσημου ηθοποιού ανακοίνωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι και θρηνούμε για την τραγική απώλεια».

O εταιρεία Fox

– παραγωγός της σειράς Glee - έγραψε στο Twitter: «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι μ’ αυτό το τραγικό γεγονός. Ο Γκόρι ήταν μοναδικό ταλέντο και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί του και θα μας λείψει πολύ. Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του»

Μηνύματα έστειλαν όμως και άλλοι διάσημοι φίλοι του ηθοποιού μετά την είδηση του θανάτου του.

Λίγα στοιχεία για τον Γκόρι Μόντεϊθ

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα εξαρτήσεων από αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες από την ηλικία των 19 ετών. Όμως όλα έδειχναν ότι είχε «μπει στο σωστό δρόμο» καθώς τον προηγούμενο μήνα μόλις είχε μπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις 8 Ιουνίου στο Chrysalis Butterfly Ball στο Λος Άντζελες στο πλευρό της αγαπημένης του Lea Michele, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στο Glee.

Keywords
Τυχαία Θέματα