Ποιος είναι ο νεός επικεφαλής σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο;

Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ αναλαμβάνει, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα και υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών». Ποιος θυμάται, όμως, σε ποιες ομάδες έπαιξε;

Ακόμη και στο Διαδίκτυο, η αναζήτηση για

το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Ντε Μπαρτόλο δεν είναι εύκολο σπορ. Χρησιμοποιώντας ως πηγή το Transfermarkt, κάποιος μπορεί να δει ότι πέρασε διαδοχικά από Χερέθ, Τζένοα, Τσέστερ Σίτυ, Κατάνια, Ροντινέλλα και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά.

Από εκεί και πέρα, αγωνίστηκε σε Θρασύβουλο, Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας, Σαρωνικό και τερμάτισε την καριέρα του στον Αθηναϊκό - σύμφωνα με το site της ΕΠΣ Αθηνών - ενώ έκανε νωρίτερα ένα σύντομο πέρασμα από την Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Γι' αυτό και μόνο οι «μυημένοι» θυμούνται το πέρασμά τους από την Ελλάδα...

(Η φωτογραφία του Ντε Μπαρτόλο είναι από την εποχή που έπαιζε στην «Μπάρτσα» - ασφαλώς όχι την αυθεντική, αλλά αυτή του Μπραχαμίου)

The post Ποιος είναι ο νεός επικεφαλής σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα