10 ξένες σειρές που θα δούμε φανατικά το 2016 [εικόνες-βίντεο]

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι παραδοσιακά η εποχή των νέων σειρών, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ξεκίνημα του 2016 δεν μας περιμένουν κάποιες εξαιρετικές πρεμιέρες τόσο καινούργιων σειρών, όσο και παλιών αγαπημένων που ανυπομονούμε να ξαναδούμε στις οθόνες μας.

Και δεν πρόκειται για σειρές... β' κατηγορίας. Πρωταγωνιστές όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ρέι Λιότα, σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε, δημιουργοί που έχουν κερδίσει όσκαρ

και επικές παραγωγές που θυμίζουν τον άρχοντα των δαχτυλιδιών, οι νέες σειρές υπόσχονται να μας... κολλήσουν.

Όσο γι' αυτές που επιστρέφουν, Game Of Thrones, House of Cards, The 100...

Κοινώς ο,τι το καλύτερο

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Shades of Blue

Μπορεί οι αποχρώσεις του… γκρι να ήταν το «must» για το 2015, το 2016 όμως είναι η χρονιά του… μπλε. Τζένιφερ Λόπεζ, Ρέι Λιότα και Γουόρεν Κόουλ πρωταγωνιστούν στη νέα αστυνομική σειρά του NBC «αποχρώσεις του μπλε» που αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Η ιστορία της σειράς περιστρέφεται γύρω από την Χάρλι Σάντος ντετέκτιβ του NYPD και ανύπαντρη μητέρα που αναλαμβάνει μια μυστική αποστολή με το FBI για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 7 Ιανουαρίου.

Underground

Θα προσπαθήσουμε να σας το πούμε όσο πιο απλά γίνεται: Εάν το Underground ήταν ταινία θα ήταν υποψήφια για να σαρώσει τα Όσκαρ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παραγωγός της σειράς είναι ο δημιουργός των «Κώδικα Ντα Βίντσι» και «Ένας υπέροχος άνθρωπος», Ακίβα Γκόλντσμαν, ο οποίος έχει κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα γκρουπ σκλάβων οι οποίοι αποφασίζουν να δραπετεύσουν από την φυτεία που βρίσκονται. Η μόνη ελπίδα να επιβιώσουν βρίσκεται σε μία οργάνωση που λέγεται «υπόγειος σιδηρόδρομος» και αποτελείται από άντρες και γυναίκες που έχουν ως στόχο να ελευθερώνουν σκλάβους. Η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Vinyl

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου επέλεξαν για να κάνει πρεμιέρα μια σειρά γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ. Το νέο δράμα του HBO «βινύλιο» φέρει τη σφραγίδα του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Μικ Τζάγκερ. Διεξάγεται τη δεκαετία του ’70 με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο μιας μικρής δισκογραφικής εταιρίας, τον Ρίτσι Φινέστρα.

Η 1η σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και την πρεμιέρα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Σκορτσέζε.

Lucifer

Το νέο σήριαλ του FOX θα φέρει στις οθόνες μας έναν γοητευτικό … διάβολο. Ο «άρχοντας του σκότους» έχει βαρεθεί στην κόλαση κι αποφασίζει να ανέβει στην γη και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες για να διασκεδάσει. Ως ιδιοκτήτης ενός κλαμπ περνάει υπέροχα με γυναίκες και ποτό μέχρι που σκοτώνεται έξω από το μαγαζί του μία ποπ σταρ. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 25 Ιανουαρίου και παραγωγός είναι ο ελληνικής καταγωγής Τομ Καπίνος.

The Shannara Chronicles

Το hunger games συναντά το… Maze και τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών στη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του MTV. Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία φαντασίας της Τέρι Μπρούκς και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 60 λεπτών το κάθε ένα.

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε οι τέσσερις Χώρες προσπαθούν να ζήσουν ειρηνικά. Μόλις μια περιοχή κατακτηθεί από την μαγεία, μετά το τέλος ενός μεγάλου εμφύλιου πολέμου όσοι ζουν εκεί – συμπεριλαμβανομένων ξωτικών, ανθρώπων και trolls – συνυπάρχουν αρμονικά. Ωστόσο, η ειρήνη απειλείται από την άνοδο μιας διαβολικής δύναμης που ζητά εκδίκηση.
Το Forbes έγραψε πως το σήριαλ αυτό είναι ο,τι καλύτερο περιμένουμε μέσα στη χρονιά, μετά το Game Of Thrones. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 5 Ιανουαρίου.

Beowulf: Return to the Shieldlands

Η σειρά εξελίσσεται στο μυθικό Shieldlands, ένα θεαματικό και επικίνδυνο μέρος που κατοικείται απο ανθρώπους και φανταστικά πλάσματα. Η ιστορία εστιάζει στον περιβόητο Σκανδιναβό πολεμιστή, Beowulf, ο οποίος επιστρέφει στο Heorot για αποδώσει τα σέβη του στον πρόσφατα αποθανόντα Hrothgar – τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε.

Όμως όταν το παλάτι δέχεται την επίθεση του τρομακτικού πλάσματος Grendel, o Beowulf θα πρέπει να τον κυνηγήσει για να κερδίσει την εύνοια της νέας αρχόντισσας του Heorot αλλά και την εύνοια της κοινωνίας. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 3 Ιανουαρίου.

Vikings

Για 4η σεζόν επιστρέφει στις οθόνες μας η επιτυχημένη σειρά του History channel που βρίσκει τον Βασιλιά Ράγκναρ σε σύγκρουση με τον αδελφό του Ρόλο, την πρώην γυναίκα του Λαγκέρθα αλλά και τον καλύτερο του φίλο, Φλόκι. Πιστεύοντας πως ήταν νεκρός εξομολογήθηκαν στην «σωρό» του τα πιο σκοτεινά τους μυστικά και αλήθειες που ο Ράγκναρ αγνοούσε. Το μόνο σίγουρο για τη νέα σεζόν ( η οποία μάλιστα θα έχει περισσότερα επεισόδια από τις τρεις προηγούμενες) είναι πως κάποιοι θα μετανοιώσουν πικρά για τις εξομολογήσεις τους.

House of Cards

Μετά από μία θυελλώδη μίνι θητεία στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, ο Φρανκ Άντεργουντ καλείται να αφήσει προς στιγμήν την ενασχόληση με την κεντρική πολιτική σκηνή και να κάνει αυτό που του αρέσει. Ίντριγκα και παραπολιτική στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος απέναντι σε όλα τα προγνωστικά. Και μέσα σε όλα, ο Φρανκ έχει να διαχειριστεί και την εγκατάλειψή του από την Κλερ δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον της σχέσης του «μπαρουτοκαπνισμένου» ζευγαριού.

The 100

Στις 21 Ιανουαρίου επιστρέφει (επιτέλους) το «The 100» με την 3η του σεζόν. Τις δύο πρώτες σεζόν οι νεαροί απεσταλμένοι στη γη αφού έμαθαν να επιβιώνουν, πολέμησαν τους γήινους, πολέμησαν με τους ανθρώπους του βουνού Γουέμπερ, αρκετοί χάθηκαν στην πορεία και έμαθαν πως δεν είναι εύκολο να ξεχωρίζεις τους ήρωες από τους «κακούς».

Η Κλαρκ, ο Μπέλαμι, η Οκτάβια και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για καιρό την ειρήνη, που φαίνεται πως έχει επιτευχθεί αφού καινούργιοι εχθροί και νέα προβλήματα θα έρθουν να ταράξουν για μία ακόμη φορά τη ζωή τους.

Game of Thrones

Τέσσερις μήνες έμειναν για να επιστρέψει η κορυφαία σειρά των τελευταίων ετών. Η 6η σεζόν του Game of Thrones αναμένεται με ανυπομονησία από τους φανς παγκοσμίως, καθώς όλοι περιμένουν να δουν την τύχη των αγαπημένων χαρακτήρων.

Το τέλος της 5ης σεζόν άφησε τον Τζον Σνόου να αργοπεθαίνει μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τα ίδια του τα «αδέρφια». Στην νέα σεζόν επιστρέφει ο Μπραν Σταρκ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε καθόλου για έναν ολόκληρο χρόνο, και είναι εμφανώς πιο μεγάλος.

The post 10 ξένες σειρές που θα δούμε φανατικά το 2016 [εικόνες-βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
σειρες, ξενες σειρες, game of thrones, Άγιος Βαλεντίνος, hunger games, history channel, σημαίνει, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, game, house, blue, γκρι, μπλε, νέα, nbc, fbi, underground, ροκ, δραμα, hbo, βινύλιο, fox, ποπ, σταρ, τομ, hunger, games, mtv, history, channel, κλαρκ, μπραν, βιβλια, προγνωστικα στοιχηματος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, αγιου βαλεντινου, hbo, χωρες, γυναικα, θητεια, μητερα, ναρκωτικα, οθονες, σταρ, τυχη, fbi, games, game, game of thrones, mtv, nbc, απλα, βρισκεται, γινεται, γκρι, ευκαιρια, ευκολο, ειρηνη, ελπιδα, εμειναν, εποχη, ετων, ευνοια, εχθροι, ζωη, ζητα, ιδια, υποθεση, ηρωες, κλαρκ, λοπεζ, μαγεια, μηνες, μινι, μπλε, μυστικα, ντετεκτιβ, ξεκινημα, οβαλ, ποπ, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρει, ροκ, ρολο, σεζον, σιγουρο, συγκεκριμενα, σηριαλ, σειρα, σκηνοθετες, σφραγιδα, τζενιφερ λοπεζ, τομ, φθινοπωρο, φορα, αντρες, blue, μπραν, channel, εκδικηση, επεισοδια, fox, house, history channel, history, hunger games, hunger, ποτο, σημαίνει, σκηνη, underground
Τυχαία Θέματα