Ποιοι βρέθηκαν στην ομιλία Σαμαρά στη Νέα Υόρκη- Ενθουσιασμένος ο Κλίντον με την Μπαρμπαρήγου

Πολλοί ήταν οι υψηλοί προσκεκλημένοι στον privé χώρο στον αριθμό 583 της Park Avenue στη Νέα Υόρκη όπου μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Όπως μεταδίδει η Σίβυλλα του «Βήματος» μεταξύ των παρισταμένων στο Hellenic Initiative ήταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ

Μπιλ Κλίντον ντυμένος με ένα εξαιρετικής ραφής sur mesure κοστούμι. Το «παρών» έδωσε ο τουρκοαμερικανικής καταγωγής CΕO της Coca Cola Μουχτάρ Κεντ ο οποίος έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ατλάντα.

Στην εκδήλωση παρεβρέθη ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέας Δρακόπουλος, ο Άντριου Λιβέρης της Dow Chemical, ο Γιώργος Λογοθέτης, συνιδρυτής του «The Hellenic Initiative» και παιδικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά καθώς και τα ζεύγη Τζον Κατσιματίδη και Θόδωρου Αγγελόπουλου.

«Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την Ελλάδα γιατί το αξίζει» υποστήριξε ο Μπιλ Κλίντον ο οποίος εκτός από τη σωτηρία της χώρας ενδιαφέρεται και για την κουζίνα της. Το μενού επιμελήθηκε η δημοφιλής τηλεοπτική μαγείρισσα Αργυρώ Μπαμπαρήγου. Οι επιλογές της κ. Μπαρμπαρήγου, η οποία ξεκίνησε με δειλά βήματα από την Πάρο για να κατακτήσει τις τηλεοπτικές οθόνες, φαίνεται ότι ενθουσίασε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το δείπνο πήγε πολύ καλά, καθώς εκτός από χαμόγελα και σύνολα που έφεραν τις υπογραφές διάσημων σχεδιαστών όπως Givenchy, Balmain, Dior, Chanel, Tom Ford, Donna Karan και Rick Owens μαζεύτηκαν και αρκετές χορηγίες προσώπων και εταιριών.

Στην ατζέντα των συζητήσεων εκτός από τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις βρέθηκε και η Χρυσή Αυγή ενώ στην διάρκεια του δείπνου βραβεύτηκαν οι κ.κ. Δρακόπουλος του Ιδρύματος Νιάρχος, Κεντ και Λιβέρης για την σημαντική προσφορά τους και το μεγάλο φιλανθρωπικό τους έργο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα